reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

kingus- kochana jestes :-D kaszel mecyz mnie glownie popoludniami..:sorry: i pod wieczor troszke.. kurcze boje sie ze bede musiala isc po te antybiotyki..:/

kropeczka- oj bidoczku z ta nozka to ciezko ale mam nadzieje ze szybko dojdziesz dosiebie buziak wielgachny dla ciebie:-p:-D

reklama
Hej u nas cały czas choróbska nas się trzyma :-( Filip ma straszny kaszel. Mnie rozkłada,od dziś biore antybiotyki.
Masakra...nic mi sie nie chce wiecie... na nic nie mam ochoty tylko bym płakała:-(

co za dół

Pozdrawiam was serdecznie
zaglądnę w wolnym czasie
Oj bidulka, to kurujcie się i przegońcie te wredne choróbsko. Szybkiego powrotu do zdrowia.Całuje:-*
dzeni4 pisze:
witam kofane......13 dni oczekiwania i duuuuuuuuuu......dzisiaj przyszla @....jak ja jej nie lubie
Jaka @ ona jest okropna zawsze nadchodzi kiedy jest nieproszona. No to teraz kochana nowy cykl i nowe starania :-) oby owocne;-)

Nie było mnie tu kilka dni i proszę ile naskrobałyście:tak:

U mnie właśnie zaczęły się dni płodne do owulacji bliżej niż dalej a ja jestem pokłócona z mężem więc chyba i tym razem nic z tego nie będzie:-( A w ogóle to straciłam już nadzieję, że się uda. Jestem wyciszona i nie myślę o tym. Ale widocznie nie jest mi dane być mamą:sad:

Jaka @ ona jest okropna zawsze nadchodzi kiedy jest nieproszona. No to teraz kochana nowy cykl i nowe starania :-) oby owoc
taaaaaa...nowe staranka...:-(tylko z kim.....pancio dopiero za 3 tygodnie wroci to znowu bede przed @. ...i tak minie kolejny miesiac....a pozniej kolejny....duuuuu........no chyba ze ucieknie na wekend jakims cudem

mialam isc do fryzjera ,,,,nawet mi sie niechce

A tak z innej beczki....

Jesli ktoras z Was kobitki mieszka w Londynie - jaka jest pogoda, jaka ma byc jutro i pojutrze ? Nie wiem jakie ciuszki mam zabrac na moja 2dniowa wyprawe:)

Wieczoe dziewczynki, jak tam milo dzionek co u miektorych wicze sie ta @ pojawila i po co nikt jej nie prosil :wściekła/y: Ja mam dzisiaj jakis dziwny humorek (straszne wahania).
Czy ktoras z was monitoruje temp. w calym cyklu, kiedy wam skacze temp. do gory przed owul. (na ile dni przed)???

Olesia

Ja jestem zwolenniczka tempki i jaj zawsze monitoruje
Mi tempka spada na 3 dni przed @, choc wiem ze moze spasc nawet w dniu@
Jesli chodzi i owu -ja obserwuje sluz i tempke i tylko na tej podstawie okreslam owu. I u mnie zawsze to wychodzi w przeddzien wzrostu tempki.Chociaz owu moze sie pojawic na 3 dni przed wzrostem tempki do 2 dni po wzroscie tempki

hm....a ja zabardzo nie obserwuje sluzu ani nie mierze tempki,...leniuch jestem.......zdalam sie na testy owu...i w zeszlym roku jak pokazaly dwie II i bylo ten tego to pozniej pokazaly II krech na tescie ciazowym.....a wtym miesiacu nie bylo II na owu i duuuuuuuuu.......

Witajcie dziewczyny po dluzszej przerwie;-)

Ja ostatnio mam zle dni :-:)-(i nie udzielam sie na forum, ale czytam Was codziennie kochane:tak:. Jutro lece do Polski na tydzien, wiec juz tylko o tym mysle. Wlasnie sie pakuje i postanowilam do was napisac:tak:. U mnie dzis juz 18dc, od wczoraj pojawily sie znow brazowe plamienia i juz nie wierze, ze w tym cyklu sie udalo. Wiem, ze to moze byc przyczyna niskiego progesterony i stad nasuwa mi sie pytanie ''Czy moge zrobic badania na ten progesteron 20dc, jesli owulacja byla u mnie prawdopodobnie 9dc? Dziewczyny i jakie hormonki moge sobie zrobic w tym czasie?'' Moje cykle sa 26dniowe. Wiem, ze niektore hormonki bada sie na poczatku cyklu, gdzies to sobie zapisalam ostatnio. Niestety ja bede w Polsce pod koniec cyklu:-(Juz zaluje, ze nie caly miesiac. Tak bym chciala zrobic wszystkie mozliwe badania, ale niestety:-(​

Jak tylko znow odzyskam pelen optymizm odpisze na wasze posty:tak:;-)

POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem zwolenniczka tempki i jaj zawsze monitoruje Mi tempka spada na 3 dni przed @, choc wiem ze moze spasc nawet w dniu@ Jesli chodzi i owu -ja obserwuje sluz i tempke i tylko na tej podstawie okreslam owu. I u mnie zawsze to wychodzi w przeddzien wzrostu tempki.Chociaz owu moze sie pojawic na 3 dni przed wzrostem tempki do 2 dni po wzroscie tempki

:confused:
Jak widzisz jestem pare dni w cylku, dzis sloczyla mi temp. na 36.8 a mierze zawsze o tej samej porze rano ale jest "sucho" :eek: wiec nie wiem czy to jakies chorobsko czy zaczatki owul. Z tego co czytalam, ze nie powinno byc tak. Nie moge sie polapac z tym sluzem.

Do góry