Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj bidulka, to kurujcie się i przegońcie te wredne choróbsko. Szybkiego powrotu do zdrowia.Całuje:-*Hej u nas cały czas choróbska nas się trzyma :-( Filip ma straszny kaszel. Mnie rozkłada,od dziś biore antybiotyki.
Masakra...nic mi sie nie chce wiecie... na nic nie mam ochoty tylko bym płakała:-(
co za dół
Pozdrawiam was serdecznie
zaglądnę w wolnym czasie
Jaka @ ona jest okropna zawsze nadchodzi kiedy jest nieproszona. No to teraz kochana nowy cykl i nowe starania :-) oby owocne;-)dzeni4 pisze:witam kofane......13 dni oczekiwania i duuuuuuuuuu......dzisiaj przyszla @....jak ja jej nie lubie

. Jutro lece do Polski na tydzien, wiec juz tylko o tym mysle. Wlasnie sie pakuje i postanowilam do was napisac
. U mnie dzis juz 18dc, od wczoraj pojawily sie znow brazowe plamienia i juz nie wierze, ze w tym cyklu sie udalo. Wiem, ze to moze byc przyczyna niskiego progesterony i stad nasuwa mi sie pytanie ''Czy moge zrobic badania na ten progesteron 20dc, jesli owulacja byla u mnie prawdopodobnie 9dc? Dziewczyny i jakie hormonki moge sobie zrobic w tym czasie?'' Moje cykle sa 26dniowe. Wiem, ze niektore hormonki bada sie na poczatku cyklu, gdzies to sobie zapisalam ostatnio. Niestety ja bede w Polsce pod koniec cyklu:-(Juz zaluje, ze nie caly miesiac. Tak bym chciala zrobic wszystkie mozliwe badania, ale niestety:-(
;-)Ja jestem zwolenniczka tempki i jaj zawsze monitoruje Mi tempka spada na 3 dni przed @, choc wiem ze moze spasc nawet w dniu@ Jesli chodzi i owu -ja obserwuje sluz i tempke i tylko na tej podstawie okreslam owu. I u mnie zawsze to wychodzi w przeddzien wzrostu tempki.Chociaz owu moze sie pojawic na 3 dni przed wzrostem tempki do 2 dni po wzroscie tempki

wiec nie wiem czy to jakies chorobsko czy zaczatki owul. Z tego co czytalam, ze nie powinno byc tak. Nie moge sie polapac z tym sluzem.