reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
tiaaaaa...ja jestem, ale chyba czymś się przytrułam bo biegam do łazienki jak dzika..

w.kropeczka
Fanka BB :)
Witam sie! ja na 2 minutki bo zbieram sie do tesciow...tak bardzo i sie nie chce jechac...no ale obiecalama....w dodatku kolano mnie parzy i nie najlepiej sie ma od wtorkowego szalenstwa w korkach w Krakowie....ale coz...mus jest mus.
Kingus-Martynko-wyslalam was na priva zapytanie-bede wdzieczna za odpowiedzi.
Czy ktos jeszcze dawal męzowi Lkarnityne na zolnierzyki??? Zaznaczam, ze moj M nie potrzebuje sie odchudzic...?
Milego dnia wam zycze...posiedzialabym dluzej ale musze sie zbierac....
Pa!!!
KarolaDe-bardzo mocno przytulam słoneczko!!!! trzymaj sie dzielnie z tą wredna @ i byle do owulacji a wtedy fiku miku i sie uda!
Czy ktos jeszcze dawal męzowi Lkarnityne na zolnierzyki??? Zaznaczam, ze moj M nie potrzebuje sie odchudzic...?
Pa!!!
KarolaDe-bardzo mocno przytulam słoneczko!!!! trzymaj sie dzielnie z tą wredna @ i byle do owulacji a wtedy fiku miku i sie uda!
Witam sie! ja na 2 minutki bo zbieram sie do tesciow...tak bardzo i sie nie chce jechac...no ale obiecalama....w dodatku kolano mnie parzy i nie najlepiej sie ma od wtorkowego szalenstwa w korkach w Krakowie....ale coz...mus jest mus.
Pa!!!
trzymaj się cieplusio kropeczko i dbaj o siebie i odezwij się koniecznie jak dotrzesz juz do mezusia i sie nim troche nacieszysz...
oby to jednak nie było zatrucie...!!ja jestem, ale chyba czymś się przytrułam bo biegam do łazienki jak dzika..
Betka85
o tym to nie słyszałam to musze spróbować moze pomozemnie ostatnio lekarka kazała jeść suchą skórkę od chleba, ściąga ten nalot najlepiej, można też pić zimne picie dużymi haustami to się spłucze (chleb lepiej działa - boli, ale ściąga ten nalot najlepiej)
a ty sie kuruj i idz do gina porozmawiać chociazby o tej chorobie czy maleństwu nie zaszkodzi
dziekuje za buziaczkibuziaczki dla wszytskich bez wyjatku;-)
przytulam mocno Karola i głowa do góry musi sie udać następnym razemWitam
Wredna @ dzisiaj się pojawiła
Czułam że tak będzie kurna.
No nic nowy cykl nowe starania ale już powoli mam dosyć![]()

no zatruła sieja jestem, ale chyba czymś się przytrułam bo biegam do łazienki jak dzika..
@ nie ma??
to fasolka jest i daje o sobie znać

reklama
Domelka
a może czas na bete:-)?????ja jestem, ale chyba czymś się przytrułam bo biegam do łazienki jak dzika..
Dzień dobry!!!!!!!!!!!!
Podziel się: