reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

W Niemczech. Teraz znowu przyjedzie pewnie na krótko i znowu pojedzie, jak znam życie na jeszcze dłużej.Dlatego chcę się NIM nacieszyć a nie tym że przyjedzie to będzie okazja zrobić fasolkę. Mam to gdzieś tym razem. Tylko wiem że on jest rozczarowany jak powiedziałam że wróci po owu. Ale później będziemy razem prawie 2 miechy:-) I wtedy hulaj dusza:-)
eh no to rzeczywiscie nie fajnie, ale jak mowisz ze niedlugo na dwa miechy no to juz mu wspolczuje co ty z nim zrobisz hahahah:-D no ale przynajmniej efekty bedą napewno:tak:

wkurzylam sie , kawa mi sie zwazyla, bo mleko juz skislo:wściekła/y::baffled: a taka ochote na kawke mialam, a nie chce mi sie isc do sklepu i herbate pije... eh...

reklama
Siemacie Lachonarium

Dostałam @ i quresko boli. Przez tą prolaktynę ten cykl miał 26 dni jak za dawnych czasów. Czyli na staraniu się, przejmowaniu, liczeniu nic nie wychodzi i na olewaniu, piciu i ogolnego posiadania wszystkiego w dupie też nie wychodzi.

Ale dostałam telefon rano z hotelu, że chciałaby mnie me-nadżerka wziąść na próbę od przyszłego tygodnia na kilka godzin dziennie bo musi zobaczyć czy ja sobie dam radę.
No wiedziałam że mądrala się do mnie przyczepi. Coś jej nie pasi.
Ale gadałam z właścicielką i powiedziałam, że nie ma żadnego problemu za darmo codziennie po kilka godzin będę przychodzić i sie dokształcać.
Więc może dostanę tą pracę albo inaczej dostanę tą pracę bo się nie dam tak łatwo qutwie z dyplomem nadżerki.

Czyli dzisiaj dwa razy na tak. Tak @ i tak może praca.:-D może być trzecie na tak - tak poproszę kawę.

Mam dzisiaj dzień zaplanowany, jakieś papiery mam podpisać w gminie więc czekam na telefon od architekta i trzask błysk muszę jechać więc się w między czasie będę szykować.

Hanka...zakasuj tamta menezerke i zabierz jej robote :p okaze sie tak czy siak ze jestes lepsza...wymienia wam stanowiska :p

karola.de
strasznie mi przykro:-(, musi się udać następnym razem:tak:

Loree no co za idiota ten pierwszy lekarz:wściekła/y:! żeby przypuszczać pozamaciczną! ale się stresu musiałaś najeść:no:

Eve84, badaicka i reszta kochanych bab
co się wypowiadało na temat tego pierwszego usg - czytałam, że najwcześniej to 6 - 7 tydzień, ale jak jest jakaś nadzieja, że zobaczy chociaż pęcherzyk to i tak pójdę
Właśnie się umówiłam na wtorek, 39 dc, 27 dni po owulce. może coś tam dojrzy:tak:, ja nie wiem co to jest, ale się cały czas trzęsę z zimna, nie mam żadnej infekcji, po prostu mi przeraźliwie zimno wszędzie:baffled::baffled: więc chyba lepiej żebym pogadała z nim

Olica :).Pani Horodyńska ubrała się w białe, potępiane przez wszystkich kozaki...no padaka...

widziałam te kozaki, były olbrzymie i wyglądały jak kalosze:-D:-D:-D

KANGAN Słonko jesli wprowadziłam Cie w bład to przepraszam
a broń Boże, spowodowałaś, że się wreszcie do gina umówiłam:tak: a wcześniej to sie nie mogłam zdecydować wcześniej
o tym to nie słyszałam to musze spróbować moze pomoze
a ty sie kuruj i idz do gina porozmawiać chociazby o tej chorobie czy maleństwu nie zaszkodzi
jedz ten suchy chleb, to stara metoda (naszych babć) ale mnie pomogła, 3mam kciuki, żeby angina z tego nie wyszła, a do gina to się umówiłam:happy2:

Zajączek81 jak na monitoring to całkiem tanio, ja słyszałam o 150 zł z wizytą u gina za każdym razem:szok::szok:

HankaM no to ja Ci tą kawę stawiam:-D:-D
a z pracą to już Ci pisałam, nie chcą pokazać że są zachwyceni Twoją osobą:tak:
a że @ przyszła to niech ją cholera weźmie:wściekła/y:

eh no to rzeczywiscie nie fajnie, ale jak mowisz ze niedlugo na dwa miechy no to juz mu wspolczuje co ty z nim zrobisz hahahah:-D no ale przynajmniej efekty bedą napewno:tak:
wkurzylam sie , kawa mi sie zwazyla, bo mleko juz skislo:wściekła/y::baffled: a taka ochote na kawke mialam, a nie chce mi sie isc do sklepu i herbate pije... eh...
Leń jesteś i tyle....:-) A co wakacji....szczerze - mam ogromną nadzieje że wtedy się uda. Jeśli nie to na prawdę coś jest nie tak. teraz jeszcze badanie mężula chcemy zrobic.
Siemacie Lachonarium
Dostałam @ i quresko boli. Przez tą prolaktynę ten cykl miał 26 dni jak za dawnych czasów. Czyli na staraniu się, przejmowaniu, liczeniu nic nie wychodzi i na olewaniu, piciu i ogolnego posiadania wszystkiego w dupie też nie wychodzi.

Ale dostałam telefon rano z hotelu, że chciałaby mnie me-nadżerka wziąść na próbę od przyszłego tygodnia na kilka godzin dziennie bo musi zobaczyć czy ja sobie dam radę.
No wiedziałam że mądrala się do mnie przyczepi. Coś jej nie pasi.
Ale gadałam z właścicielką i powiedziałam, że nie ma żadnego problemu za darmo codziennie po kilka godzin będę przychodzić i sie dokształcać.
Więc może dostanę tą pracę albo inaczej dostanę tą pracę bo się nie dam tak łatwo qutwie z dyplomem nadżerki.
Hania... Może fasolka daje ci trochę czasu na nową pracę (w końcu macierzyński jaki albo co by się przydał) więc nie możesz rzygać na okresie próbnym bo musisz zlikwidować "nadżerke" i zrzucić ją ze stołka:-)

reklama
Próbuję was dogonić, ale utknęłam kilka stron wcześniej :-(

no widzisz bo ja w goracej wodzie kapana...jak cos mnie napadnie to ma byc juz i teraz...tak samo jak z ta beta..nic tylko mlotkiem w łeb..

tak samo jest jak mi sie wymysli fryzjer...np ostatnio..wymyslilo mi sie zrobic blond balejage..wydzwaniałam po fryzjerach jak glupia zeby ktos mnie JUZ przyjal i tylko sie wkurzałam ze wszyscy mowia ze jutro albo za dwa dni..

Kochana ja tez tak mam. Mój M ze wszystkim spokojnie, a ja muszę teraz, zaraz.

poważnie...i rzygam i to drugie...bleee...

Oby nie grypsko bo bez lekarza się nie wyleczysz.

Do góry