reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzięki Lachony a nadżerkę sie jakoś wypali albo zamrozi qutwe:-):-D

No trzymajcie kciuki w poniedziałek na 14.00 idę na 2 godziny.

Notes se kupie i będę się uczyć. Co ona se myśli że nie umiem telefonu obsługiwać - może jak będzie centralka to nie umiem ale jaki problem się nauczyć. Komputer też umiem nieźle obsłużyć, a z programem to niejednym w samotności walczyłam to i z tym zawalcze.

Co ona mnie ma za jakiegoś tłuka czy co.

reklama
Dzięki Lachony a nadżerkę sie jakoś wypali albo zamrozi qutwe:-):-D
No trzymajcie kciuki w poniedziałek na 14.00 idę na 2 godziny.
Notes se kupie i będę się uczyć. Co ona se myśli że nie umiem telefonu obsługiwać - może jak będzie centralka to nie umiem ale jaki problem się nauczyć. Komputer też umiem nieźle obsłużyć, a z programem to niejednym w samotności walczyłam to i z tym zawalcze.
Co ona mnie ma za jakiegoś tłuka czy co.

ty no moja droga...BB obsługujesz perfect to sie centralki nie naumiasz?

a pewnie kup sobie notesik...ihihihihi

kurcze...sorry ale musze...tak a propo notesikow..moj dziadek ma 76 lat i 3 lata temu zamarzyło mu sie miec komorke - to tak z nudów..pół roku go uczyłam jak obsługiwac - najprostsza na swiecie cegłe..az w koncu wpadlismy na genialny pomysl zeby dziadkowi wszystko w notesiku zapisac..
no i ma zapisane wszystko...jak wysylac, czytac, kasowac, pisac, dzwonic.,.
a w sierpniu zeszłego roku wymienilismy mu komorke na taka z aparatem...to nawet zdjecia umie robic :L))) co prawda babci zawsze glowe ucina ale jest ok :)

Hanka wielkie gratki za począątki pracy :-) a tą menadżerkę to sie wiesz porwie i do lasu w razie co wywiezie! :-D

a ja jestem wsciekla ... nagralam se moja pracke dyplomowa na pena i se chcialam ja pisac w pracy ... a tu pupa zbita bo cos chyba pomylilam z wersjami i nagralam bez mojego glownego rozdzialu ... ale w trakcie przegrywania mi go wcielo! nie wiem!?:dry: bo nie kojaze innego pliku ... :-( ehhh... teraz sie bede denerwowac az do domku wroce i sprawdze czy mi nie zjadlo rozdzialu! :no:
a co do tej mojej tempki ...??? co myslicie!?:sorry2:

ty no moja droga...BB obsługujesz perfect to sie centralki nie naumiasz?

a pewnie kup sobie notesik...ihihihihi

kurcze...sorry ale musze...tak a propo notesikow..moj dziadek ma 76 lat i 3 lata temu zamarzyło mu sie miec komorke - to tak z nudów..pół roku go uczyłam jak obsługiwac - najprostsza na swiecie cegłe..az w koncu wpadlismy na genialny pomysl zeby dziadkowi wszystko w notesiku zapisac..
no i ma zapisane wszystko...jak wysylac, czytac, kasowac, pisac, dzwonic.,.
a w sierpniu zeszłego roku wymienilismy mu komorke na taka z aparatem...to nawet zdjecia umie robic :L))) co prawda babci zawsze glowe ucina ale jest ok :)

Dziadek rządzi:-D:-D:-D:-D:-D

A babcie już tyle ogądał z tej i z tamtej strony że już ma dość:-)

Leń jesteś i tyle....:-) A co wakacji....szczerze - mam ogromną nadzieje że wtedy się uda. Jeśli nie to na prawdę coś jest nie tak. teraz jeszcze badanie mężula chcemy zrobic.
no ja tez bede niedlugo jakos badac nasienie małża i tez mam nadzieje ze jakos na wakacje sie uda... mam zamiar juz do tego czasu znaleźć prace,a jesli nie to otworze cos swojego bo małż mnie cisnie.... mam jz dosyc siedzenia w domu:baffled:

pisalas wczesniej o wdychaniu swojego M:-D ja tez tak ma, musialam nauczyc moje zeby sie psikal perfumami zawsze bo zajebiscie mnie meski zapach podnieca:sorry2: to sie nauczyl i teraz byle co w lazience robi i zawsze sie psiknie dla mnie;-) nawet tam gdzie slonce nie dochodzi:-D:-D

hanka dasz rade wkonc i tak masz wielki plus ze cie wogole wziela pod uwage, bo bez doswiadzczenia to ty teraz mozesz ludzi w dupe cmoknąc, zwlaszcza na wysokie stanowiska, a skoro ci dają szanse to znaczy ze dostałaś fory jak nie wiem...:tak: ale ty zdolna bestia jestes to sobie poradzisz:-D

Zajączku ja wiem, ze to bez gina, ale przynajmniej następne 30 a nie kolejne 70, qrka jakie to drogie:no:

Nie uciekła.... trochę jestem rozczarowana.... tzn. w sumie to ja sobie inaczej wyobrażałam. Ja myślałam że to Gin który ma po prostu Usg dowcipne. A to zwyczajnie gabinet USG. Ale facet dość konkretny, więc pogadaliśmy trochę. U niego można zrobic Monitoring: pierwsze USG 70 zeta, następne po 30. ALe i tak muszę znaleźć gina który mi wszystko powie, zinterpretuje badania itd. czyli problem nadal pozostał:-(
No i najważniejsza rzecz, która chciałam wiedzieć - to mam Owulację bo tez o to chodziło. O potwierdzenie czy miewam owulację. Szkoda, że dzień przed powrotem męża, ale szczerze powiem że nie spodziewałam się że będzie inaczej.:baffled::baffled:
acha czyli wiesz że owulacja jest piękna i że manitoring mozesz sobie zrobić w sumie nie drogo wiec jest dobrze tylko dlaczego ten lekarz co ci robił usg nie jest ginekologiem którego szukasz?? a to kim był ten lekarz co ci robił USG??
czekamy na ciebie :)
dziekuję OluPM już sobie kawkę zrobiłam i zasiadłam przed komputerem kto pije ze mną ??
ja też jade do lekarza, i przyłaczam sie do kawki:-)
o Domelka piję ze mna juz kawkę czy jeszcze od lekarza nie wrocila??
Ja też zaraz na jakiś spacerek z dziewczynkami skoczę więc też sie później na kawkę piszę:tak:
Wikula też super gronko do tej kawy mamy :tak::-):-)
Wyczytałam przed chwilą na Mamach Majowych , że Imagination się rozpakowała :-):tak:

Dziś o 6.45 urodziłam Synka siłami natury. Ma 57 cm i waży 3900:D jest przecudny a ja dumna z siebie ,ze urodziłam SN."
o jakie dobre wiadomości a swoja drogą gratuluje naturalnego porodu przy takich gabarytach maluszka to jest nie lada wyczyn chylę głowę
Siemacie Lachonarium
Czyli dzisiaj dwa razy na tak. Tak @ i tak może praca.:-D może być trzecie na tak - tak poproszę kawę.
Witaj Haniu moze i dobrze że tym razem @ przyszła bo pujdziesz do tej pracy i ja napewno dostaniesz i popracujesz troche oderwiesz myśli od fasolki wyrególujesz prolaktynę i wtedy fasolka przyjdzie niespodziewanie

reklama
Do góry