reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

super bo nie lubie sama kawy pić

PM a powiedz mi co z tym twoim "zatruciem" jadłaś coś innego nieświeżego czy jak??

reklama
A więc kobietki, uwaga, na forum zarejestrował się mój M Beckett. Uważajcie na niego. Potrafi miec bardzo niemiłe pomysły!
Uuuuu nie ładnie ;-);-)

Ja tylko na chwilunie, zobaczyc czy sie cos ciekawego wydarzylo.
Bylo super na tym zebraniu (w Policji) ale nie moge nic gadac bo Top Secret :ninja2: super bylo by gdyby moj wolontariat mogl sie przerodzic z czasem w pelen etat. Skladam raczki do nieba plizzz:rolleyes2:
Super :-):-)

mam pytanko, jestem na początku 5tego, gin jeszcze nic nie zobaczy na usg?
trzeba poczekać do 6tego czy ryzykować?
Jak się dobrze czujesz to możesz poczekać do 7 tygodnia.
Ja swoje maleństwo widziałam jak jeszcze nie miała milimetra (0,07mm);-);-)

własnie skończyłam pisac pracę zaliczeniową na zajęcia, a jutro planuje dokończyć juz dyplomową...:baffled: teraz w wekend mam zajecia i musze pokazać moje wypociny promotorowi:dry:
Pisz kochanie pisz;-);-)

Witam
Wredna @ dzisiaj się pojawiła:angry:
Nowy cykl nowa szansa ;-)
ja jestem, ale chyba czymś się przytrułam bo biegam do łazienki jak dzika..
Trzymam kciuki za jutrzejszy teścik :tak::tak::tak:

No i najważniejsza rzecz, która chciałam wiedzieć - to mam Owulację bo tez o to chodziło. O potwierdzenie czy miewam owulację. Szkoda, że dzień przed powrotem męża,
Ale i tak możecie spróbować ;-);-);-)

nie mozna sie do niej porownywac jak wy wygladalyscie w ciąży bo nad na stoi sztag wizazystow i stylistow i gdybycie tez tak mialy to pewnie nie jedna wyglądala by sto razy lepiej.....:tak:
Dokładnie :tak::tak::tak:

Cytuję:
Dziś o 6.45 urodziłam Synka siłami natury. Ma 57 cm i waży 3900:D jest przecudny a ja dumna z siebie ,ze urodziłam SN."
Gratuluję

Ale dostałam telefon rano z hotelu, że chciałaby mnie me-nadżerka wziąść na próbę od przyszłego tygodnia na kilka godzin dziennie bo musi zobaczyć czy ja sobie dam radę.
Trzymam kciuki żeby się udało.

HEJKA:-)
A ja ide do gina juz na bank we wtorek na 17 a wizyta bedzie mnie kosztować 80 zł. no i plus dojazd 20 zł:baffled:.no kurna zacznie si e wydawanie kasy no cóż ale jak trzeba to trzeba:tak:

Kochana z tego co zauważyłam twój synek jeszcze nie zawsze spi idealnie?;-) Ja długo miałam problem z moją córcią i jak zaczęła przesypiać całe noce to nie wyobrażam sobie zaczynac tego od nowa:-:)-( A jak ty teraz dajesz sobie radę? Bo ja całą ciążę mogłabym spać a z drugą nie będę miała jak.

u mnie to jest tak kąpiel o 19 i jak nie zaśnie na dniu to po niej idzie spać góra 20 no ale niestety jak zaśnie na dniu a czasmi bywa jak wczoraj że jest mocno zmęczony to idzie spać tak o 23 no i w nocy budzi się niestety jest jeszcze mały i no trudno trzeba jakoś dać sobie rade fakt jestem zmęczona ale musze dać rade jest czasmi cięzko bo on czasem jak spiący lub się nie wyśpi to marudny:baffled:ale ja już przyzwyczajona i jak drugie się urodzi mam nadzieje ze na tyle bedzie rozumiał że pójdzie spać jak go uczyłam o stałej porze i nie bedzie mi budzić dzidzi ze swoim nocnym rykiem(bo i czasem tak jest)lub na odwrót że dzidzia nie bedzie go tak budzić bo poprostu bede miała kongo:-Dale kochane kongo;-):-)

Witam
Wredna @ dzisiaj się pojawiła:angry:
Czułam że tak będzie kurna.
No nic nowy cykl nowe starania ale już powoli mam dosyć:no:

tulam mocko i trzymam kciuki za nastepny cykl:tak:

Tak !!!
Ja ciągle oglądam pogodę na TVN , bo nie mogę się napatrzeć na Agnieszkę Cegielską :-)
Bardzo ładnie wygląda, cera idealna i wogóle super.
Zanim potwierdziła, że jest w ciąży wyczułam ją , bo zawsze nosiła obcisłe ciuchy, a nagle zaczęła nosić tuniki itp.
Teraz to już całkiem jej brzusiu wyskoczył :-)

tak ładnie wyglada:tak:no ale fakt jest wymalowana ciuchy dobrane i wiecie a my same musimy zadbać o siebie;-)

a tak a propo Kasi Cichopek, patrzcie jakie zdjęcia jej znalazłam..

28smwcw.jpg

20rk2ll.jpg

14vjt35.jpg

30vklf4.jpg

vex828.jpg

oj tak widac po tych zdjęciach że nie pozuje do pleyboya tylko blizne reklamuje i jestem za ma świetną figure jest ładna to czemu nie mieć swoje 5 minut ja zawsze marzyłama bym ja mogła mieć takie swoje 5 minut:zawstydzona/y::-)

ja jestem, ale chyba czymś się przytrułam bo biegam do łazienki jak dzika..

oj oby to fasolka a nie zatrucie czy grypa żołądkowa:baffled:

Wyczytałam przed chwilą na Mamach Majowych , że Imagination się rozpakowała :-):tak:

Cytuję:

Dziś o 6.45 urodziłam Synka siłami natury. Ma 57 cm i waży 3900:D jest przecudny a ja dumna z siebie ,ze urodziłam SN."

Ale klocek z tego Tomka :-)

wow super i SN super mój ważył 3640 mierzył 56 a główka 36 i ja nie mogłam go urodzić nie dałam rady byłam bez sił bo ja głupia zamias od poprzedniego dnia od pory obiadowej coś zjeść to tak byłam zestresowana że nic nie jadłam i potem po wysiłku i też na głodnego miałąm przeć i niestety nie mogłam:-:)zawstydzona/y:gratulacje dla IMAGINATION :-)

Siemacie Lachonarium

Dostałam @ i quresko boli. Przez tą prolaktynę ten cykl miał 26 dni jak za dawnych czasów. Czyli na staraniu się, przejmowaniu, liczeniu nic nie wychodzi i na olewaniu, piciu i ogolnego posiadania wszystkiego w dupie też nie wychodzi.

Ale dostałam telefon rano z hotelu, że chciałaby mnie me-nadżerka wziąść na próbę od przyszłego tygodnia na kilka godzin dziennie bo musi zobaczyć czy ja sobie dam radę.
No wiedziałam że mądrala się do mnie przyczepi. Coś jej nie pasi.
Ale gadałam z właścicielką i powiedziałam, że nie ma żadnego problemu za darmo codziennie po kilka godzin będę przychodzić i sie dokształcać.
Więc może dostanę tą pracę albo inaczej dostanę tą pracę bo się nie dam tak łatwo qutwie z dyplomem nadżerki.

Czyli dzisiaj dwa razy na tak. Tak @ i tak może praca.:-D może być trzecie na tak - tak poproszę kawę.

Mam dzisiaj dzień zaplanowany, jakieś papiery mam podpisać w gminie więc czekam na telefon od architekta i trzask błysk muszę jechać więc się w między czasie będę szykować.

przykro mi że przylazła:-(no to teraz staranka po @ no i gratulacje za prace:-)

Patrysiu dasz rade z maluchami u mnie w rodzinie jest takie małżeństwo co mają dwóch synków jeden ma 5 latek teraz a drugi 1.5 roczku i mama tych chłopców stale jest sama bo tatus pracuje na wyjazdach i nieraz taki sajgon z nimi miała ze szok ale dala rade. miedzy mini jest większa różnica niz miedzy twoimi bedzie ale i tak ten starszy niby powinien rozyumieć co nieco ale i tak specjalnie np krzyczał żeby małeo obudzic.
PM co ty gadasz takie forum to i taki temat ja nie mam dość ja ci z całego serca kibicuję!!

reklama
Do góry