kinguś
Nie poddam się
Ja też ;-);-);-)nie no, patrze co na wrzesniowkach znalazlam, zrobily wątek z utworami dla mam , jesu poryczalam sie jak bóbr!!!!!!!:-(
https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2009-f278/muzyka-przyszlych-mamus-26619/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też ;-);-);-)nie no, patrze co na wrzesniowkach znalazlam, zrobily wątek z utworami dla mam , jesu poryczalam sie jak bóbr!!!!!!!:-(
https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2009-f278/muzyka-przyszlych-mamus-26619/
tak z innej beczki zebyscie sie nie nudzily:-)
zrobilam filmik dla moje siostry i szwagra z okazji ich 3 rocznicy slubu, dalam piekny utowr Kenny'ego G bo go uwielbiam, ale sie nameczylam bo duzo senstecji w nim wstawilam i musialam sie nagimnastykowac zeby to powklejac ale efekt chyba sliczny ;-)
YouTube - na rocznice aneta i robert
wiem wiem, juz mi troszku lepiej..
dzis mi tempka spadła.. na 36,44 wiec nie mam złudzen, jesli dzis się nie pojawi to jutro juz na bank..
odebrałam wyniki progesteronu.. mam 19,40 na norme od 24 do 81 mlU/ml ale badanie było robione w 9 lub 10dniu po owulce.. wiec moze ciut za pozno ale cykl mi sie przestawil i owulacji prawdopodobnie była wczesniej.. nizeli lekarz wyliczyl przy normalnym cyklu..
a propo tego @.. mam zero objawów na @.. zawsze 3-4 dni wczesniej brzuch mnie bolał, a teraz nic, tylko te cychuchy ale one nigdy nie bolały na @.. czuje ze dostane @.. ale nie wiem kiedy..
dzisiaj bedzie 4 dzien
Siemacie Lachonarium
Dostałam @ i quresko boli. Przez tą prolaktynę ten cykl miał 26 dni jak za dawnych czasów. Czyli na staraniu się, przejmowaniu, liczeniu nic nie wychodzi i na olewaniu, piciu i ogolnego posiadania wszystkiego w dupie też nie wychodzi.
Ale dostałam telefon rano z hotelu, że chciałaby mnie me-nadżerka wziąść na próbę od przyszłego tygodnia na kilka godzin dziennie bo musi zobaczyć czy ja sobie dam radę.
No wiedziałam że mądrala się do mnie przyczepi. Coś jej nie pasi.
Ale gadałam z właścicielką i powiedziałam, że nie ma żadnego problemu za darmo codziennie po kilka godzin będę przychodzić i sie dokształcać.
Więc może dostanę tą pracę albo inaczej dostanę tą pracę bo się nie dam tak łatwo qutwie z dyplomem nadżerki.
sama nie wiem.. jednak tempka spadla wiec wątpie zeby to byla fasolka..ja teę nigdy cycuchów na @ nie miałam bólu i dlatego wiedziałąmże faolka jest i udało się co może u ciebie także fasolka jest:-)