Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuje. W rzeczywistości ładniej wyglądająta druga bluzeczka mi sie bardzo podoba!!

Dzięki ;-)Kinguś sliczne ubranka!!! :-)
ale za to P. juz dojechal do domku prawie:-) tzn teraz jest u lekarzai za 4 godz go zobacze! :-)
:-)
jupiiii
![]()

Dziękuje. W rzeczywistości ładniej wyglądają
Dzięki ;-)
O to będzie się działo![]()

choc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki
Ja też chodzę po domu w dresach. ;-);-)Mi sie tez udalo tez kupic i to w zwyklym sklepie tuniczki ... bo po domu chodze dresowo i w swoich ciuchach tyle ze bluzki niedlugo podejda mi pod cycki
i spodnie powoli zaczynaja pekac na tyleczkuchoc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki
:-) a no chyba będe panią inż. spacjalnosc dosc ogolna Inżynieria komunalna tzn dokladnie systemy wodno-kanalizacyjneEve to ty niedługo pani inzynier będziesz a jakiej specjalnosci czy jak to sie mówi??
i to robię w pracy ;-)