Betka85
Fanka BB :)
popatrzcie jaką fajna bluzeczke znalazłam BLUZKA ŻABOT - JAPAN STYLE 4 kolory ROZ.L - HIT (636325222) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Loree, dzisiaj bez niczego absolutnieŻe niby będziesz ciężko pracować? Ja to myślę,że ty sobie teraz kombinujesz jak lepiej męża przywitać: w wypasionym gorsecie, czy może bez niczego???![]()
Uciekam dziewczynki ogarnąć chałupę i potem obiecałam dziecku jakąś wycieczkę. W sumie to nie mam pomysłu, muszę coś wymyślić. Zapytała" mamusiu pojedziemy na wycieczkę?" No więc się zgodziłam a teraz bedę kombinowac gdzie.
Wczoraj wypucowałam mieszkanie, zrobiłam mu sałatkę, serniczek, podszykowałam mięsko i surówkę więc dzisiaj wieczór dla siebie:-)kroptusiu... Śliczny Brzusio:-) Chętnie bym z nim pogadala:-)No u mnie tez nie ma konca zmartwien :-( dwa dni temu dostalam silnych regularnych skurczy, jak przy Wice, 1 porodzie wiec dostalam zawalu bolalo jak jasna cholera i regularne jeden za drugim, poszlam do wc i tam musialam stracic przytomnosc bo nic nie pamietam...ocknelam sie cala zl ....Buziaki :-)

Moje kolorki.... Uwielbiam takie odcienie:-)Pokaże Wam co kupiłam. Ta ostatnia to dla mamy na dzień Matki :-)
Ładna i do tego taniapopatrzcie jaką fajna bluzeczke znalazłam BLUZKA ŻABOT - JAPAN STYLE 4 kolory ROZ.L - HIT (636325222) - Aukcje internetowe Allegro

ja ci moge polecic ale to zalezy do jakiej cerymoże mi któraś poleci dobry podkład a nie za wielkie pieniadze tak do 100 zł jestem skłonna dać ale wiecej juz nie

hahaha nie promotora bo moglbybyc moim dziadkiemMarzenka!!!! CO to za podrywanie promotora!!!!!!!:-)
ale kolegów z grupy a i owszem:-)o Zajaczku widze że zadbałaś o meza żeby dobry nastrój miał jak wrócisz z pracyLoree, dzisiaj bez niczego absolutnie
zresztą to on będzie mnie witał bo juz jest w domu... Zbiera siły na wieczór jak wrócę z pracyWczoraj wypucowałam mieszkanie, zrobiłam mu sałatkę, serniczek, podszykowałam mięsko i surówkę więc dzisiaj wieczór dla siebie:-)
Udanej wycieczki :-)
Bernadko, jak też się pisze na kawkę:-)

:-):-);-);-)
:-);-)ja właśnie takie rzyczy lubie ładne i nie za drogie bo nie lubie zbędnych pieniędzy wydawać na coś co nie koniecznie muszę mieć a mozna coś ładnego i tańszego znaleźćŁadna i do tego tania![]()
Marzenko ja mam cerę mieszaną z problemem trądzikowym i bliznami po nim i potrzebuje raczej podkład maskujacy te niedoskonałościja ci moge polecic ale to zalezy do jakiej cery
a ja sobie wstawilam zupke pieczarkowa mniam![]()

no wiesz kochana, jakos trzeba sobie radzic nie??TO ty chcesz kolegów jako byczki rozpłodowe wykorzystać?!?!?!?!?!?

na taka cerę bardzo dobry jest podklad z Vichy chyba dermabled o ile dobrze kojarze,kolezanki mowia ze jest super, z wlasnego doswiadzczenia ci nie powiem bo ja akurat mam normalna. Ale wichy ladnie maskuje i miesci sie w 100zł.Marzenko ja mam cerę mieszaną z problemem trądzikowym i bliznami po nim i potrzebuje raczej podkład maskujacy te niedoskonałości
a jak sie robi zupkę pieczaekową bo nigdy nie robiłam![]()
tak to sie nazywalo i wygladalo jak cien do oczu , taki ksztalt mialo ale bylo switene.