Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mniam
:-)Pomidorowa z makaronemMniam
:-)
Ja staram się spamiętać co u której słychać a jak nie to wracam do poprzednich postów...
ale teraz juz umiem cytować co notatków już nie pisze;-)Kobito, ja jestem strasznie latwa ( hihihi), gdybym myslala cokolwiek negatywnego o Tobie, to juz bys wiedziala. Nie owijam w bawelne, nie boje sie mowic na glos/pisac co mysle. Chyba zauwazylas, ze z jakiegos niewiadomego powodu Cie ciagle lubie, hihihi. Bronie sie przed tym ale nie daje rady :-);-)

jeszcze o mnie.. prosze ale szczerze..
Powiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort (
jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie/ ale sama tez czasem strzelam mega byki *). Luzik"ja nie robię - ćwiczę pamięć w pracy i licze na pierwsze wrażenie
Elfiku najdroższy - jak Ty sie czujesz?
a - ja też pieczarkowa z makaronem![]()
hahaha - jak Ty znosisz to, że ja jak piszę to za długo trzymam "alt" i mi np. wychodzi żę zamiast że;-)Nosh i w co ja sie wkopalamPowiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort (
jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie). Luzik
Dobrze, że masz mdłości - będzie inteligentne dzieckodzieki andziu za pamiec
objawy anginy juz mijają, choc została mi jeszcze wieksza połowa antybiotyku do połknięcia, troche mnie ta choroba osłabiła, duże leże i odpoczywam
zaczely mi sie tez pewne objawy ciązowe obok lekkiego ciągnięcia po lewej stronie brzucha, mam bardzo bolesne sutka, i niestety mam juz od 2 dni mdłosci

dzieki andziu za pamiec
objawy anginy juz mijają, choc została mi jeszcze wieksza połowa antybiotyku do połknięcia, troche mnie ta choroba osłabiła, duże leże i odpoczywam
zaczely mi sie tez pewne objawy ciązowe obok lekkiego ciągnięcia po lewej stronie brzucha, mam bardzo bolesne sutka, i niestety mam juz od 2 dni mdłosci