Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olesiu - nie miej proszę złych myśli, główka do góry, na pewno nie jest tak źle jak myślisz!!
Kaprycha - dzięki za pozdrowionka od ciotki z wysp, ja też przesyłam pozdrowienia ze stolicy dolnegośląska:-)
Oczywiście pozdrowionka również dla wszystkich innych dziewczyn:-)
Żadna z was nie chce ode mnie tego podkładu Oriflame, najjaśnieszy kolor??? Bardzo fajny tylko dla mnie za jasnyChętnie oddam za darmo!!!
jestem padnięta po kolejnym dniu z bliźniaczkami, a dzisiaj przyjechała jeszcze do nas 11 letnia kuzynka, która chyba się czymś zatruła i zaczeła mi wieczorem zwracać (mam tylko nadzieję, że po pierwsze jej szybko przejdzie, a po drugie, że to nie grypa żołądkowa)
Oczywiście dalej czytam zaległości:wściekła/
Loree - witaj - jak rower się spisuje![]()

No ladnie, zostawic Was na piec minut a tu juz pijacka impreza cala para, widze.
Loree, nie zapomnialam o Tobie. Nawet mam Cie tu na kartce w notatkach przed kompem. Przeciez Cie uBielBiam![]()
Wikula, dzieki za pozdrowionka.
Wiedze ze znowu powrocil nam watek AA :-):-)

Ale naskrobałyście przez te kilka chwil :-) Zaglądam, bo Małżon poszedł myju myju, więc mam chwilę. Widzę, że nieźle się wpasowałam, bo sączę piwko malinowe przy programie o tatuażach ;-)
Spokojnego wieczoru![]()

U nas codziennie wieczorem leci "Miami Ink", bo mój Mężuś ma fioła na punkcie tatuaży;-)
Andzia, mnie również miło poznać. Mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości u Was, bo dopiero od kilku dni tu zaglądam.
Pomidorowa z makaronemMniam
:-)
Zgadzam się, najlepsze zupki!!!ooo taaaak....i jeszcze rosół:-)

a tak ogólnie to nie mam tak źle z mdłościami a wymiotów wogóle i tu się troche martwie bo wiem że jest tak że mają niektóre a niektóre nie ale wiem że jak są te mdłóści wymioty to jest oznaka że zarodek dobrze się rozwija itp.co boje się że u mnie coś nie tak jest:-(nie mogę się doczekać wtorku chce już zobaczyć usłyszeć czy z moją kochaną fasoką wszystko wporządku
wino mi się skończyło - M mi pomógł i nie ma już buteleczki - jak myślicie - otwierać nowe?
milo to slyszec.. jak nie mam pewnosci jak sie jakies slowo pisze to wrzucam w google.. zawsze poprawiNosh i w co ja sie wkopalamPowiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort (
jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie). Luzik
ooo taaaak....i jeszcze rosół:-)

Mnie rano mdliło dlatego na obiad zjadłam tylko zupe mleczną ale teraz znowu apetyt wróciła tak ogólnie to nie mam tak źle z mdłościami a wymiotów wogóle i tu się troche martwie bo wiem że jest tak że mają niektóre a niektóre nie ale wiem że jak są te mdłóści wymioty to jest oznaka że zarodek dobrze się rozwija itp.co boje się że u mnie coś nie tak jest:-(nie mogę się doczekać wtorku chce już zobaczyć usłyszeć czy z moją kochaną fasoką wszystko wporządku
![]()
:-) ZObaczysz... we wtorek będziesz się cieszyc i opowiadac nam jak było na wizycie

hahaha - jak Ty znosisz to, że ja jak piszę to za długo trzymam "alt" i mi np. wychodzi żę zamiast że;-)
no ale trudno ja pisać chce szybko i mi się tak wystukuje
oj - długa historia - a że rozpętałam wojnę i niestety napisałam na Bb o wiadomości od dziewczyny z innefo forum, że Ktosiowa coś kręci to tylko napiszę, że okazało się, że kiedyś się podszyła pod ciężarną na innym forum i potem przyszła do nas jak to sie tam wydałoam sory...a wyjasni mi w ogole ktos kto to jest ktosiowa? bo mnie chyba jeszcze na forum nie bylo..

śmiej się - to zboczenie zawodowe - każda informacja jest ważnaTy naprawdę to wszystko czytasz! Padam na kolana, pełen podziw.
Rower fajna sprawa, moje dziecko zakłada kask bez marudzenia i jeździ z nami, więc jest ok.Ale kondycję mam fatalną! Pod małą górkę nie umiałam się wczołgać! A po zejściu z roweru miałam jakis atak kaszlu. Tak swoją droga kiedyś paliłam dużo fajek i chyba to przyczyna. Przestałam, bo się prawie udusiłam na ulicy
No to kochana zaglądaj codziennie, bo inaczej nie nadążysz i będziesz jak Andzia po nocach czytać BB.

Patrysiu - na pewno w porządku - to jest wczesna ciąża bardzo i jeszcze będziesz miała dosyć mdłości potemMnie rano mdliło dlatego na obiad zjadłam tylko zupe mleczną ale teraz znowu apetyt wróciła tak ogólnie to nie mam tak źle z mdłościami a wymiotów wogóle i tu się troche martwie bo wiem że jest tak że mają niektóre a niektóre nie ale wiem że jak są te mdłóści wymioty to jest oznaka że zarodek dobrze się rozwija itp.co boje się że u mnie coś nie tak jest:-(nie mogę się doczekać wtorku chce już zobaczyć usłyszeć czy z moją kochaną fasoką wszystko wporządku
![]()

nie wybieram sięno pewnie ze otwierac...chyba sie stad nigdzie nie wybierasz?
już otwarte
a prop Ciebie i Hanki.. jak tutaj przyszlam.. bałam sie udzielac ze wzgledu na Was.. w senie wy takie rozgadane i w goole.. czytalam strona za strona z pytaniem zacytowala mnie ktora.. -ooo tak.. -uff ulżylo..[/B][/COLOR]

)