Ola_PM
Grudniowa Mama 2010
to ja z moimi 25 to już emerytka? bliżej końca niż początku?:-)nie no ja mam 24 lata nie całe.. juz starość..
\
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja z moimi 25 to już emerytka? bliżej końca niż początku?:-)nie no ja mam 24 lata nie całe.. juz starość..
\
to jeszcze setka przed Tobąpodziwiam

tak czytam teraz stronę 2109:-)
bo jak ja przeczytam 10 to Wy piszecie 20
nie no ja mam 24 lata nie całe.. juz starość..
to ja z moimi 25 to już emerytka? bliżej końca niż początku?:-)

Oj znam to! Mnie tak ciąża i okres karmienia zmieniły. W sumie nie piłam 24 miesiące. I jak odstawiłam od cyca to się połowa piwa zgrzałam!
Ciesz się,że nie masz mdłości. Dziwny ten lekarz, przecież mdłości i wymioty nie są regułą. Co więcej- przy mocnych wymiotach można nawet wylądować w szpitalu, więc jak dla mnie teoria do bani. Moja córcia jest najlepszym dowodem na to,że ta teoria to jakaś bzdura!
poprostu cieszyć się i dbac o siebie
ps.hehe ja przez to że od pierwszej ciąży nie piłam to teraz już po jednym piwie mam szum w głowie

Patrysiu - trzymam kciuki za wizyte u gina![]()
Proszę takimi tekstami nie denerwować emerytek na forum , czyli 30-latek!!!![]()

ładna przysżłosc mi sie zapowiada.. niezle.. po pół piwa.. hmmm moze sie oducze piwa..Oj znam to! Mnie tak ciąża i okres karmienia zmieniły. W sumie nie piłam 24 miesiące. I jak odstawiłam od cyca to się połowa piwa zgrzałam!![]()
hehehe dobre..to ja z moimi 25 to już emerytka? bliżej końca niż początku?:-)
obecuje to sie wiecej nie powtorzy..Proszę takimi tekstami nie denerwować emerytek na forum , czyli 30-latek!!!![]()
Proszę takimi tekstami nie denerwować emerytek na forum , czyli 30-latek!!!![]()
nieee pewnie M ją zadowala i wzdychaChyba zabiłam Kaprychę!!! Nie odzywa się!
Uciekam lepiej, spokojnej nocy. Nie pijcie i nie piszcie za dużo.
Pa pa