Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hania-no to masz jazde od rana...fakt..ale silna kobita jestes-dasz rade! wspieramy cie zza muru!!!!
POWODZENIA W SZKLARSKIEJ!!!!! i zdaj nam choc krotko relacje jak wrcisz jak bylo....ok?
A co do energetyki...pamiętaj: grunt to prąd;-)
Daj czadu
myslisz,ze ktos go bedzie przestrzegał???
Kochana sama wiem jak ciezko jest kupić cos teraz dziecku;-)
uśmiałam się po pachy.. myślisz ze to cos da.. bo ja w to nie wierze.. piątek niezłą biba była.. wszystkie sie uchlały i paplały od rzeczy.. nawet kaprycha:-)
powiedzial ze wykresik ładny dwu fazowy (przed i po owulacyjny) powiedziałam mu co i jak, ze chyba pierwsza owulacja była.. i ze te ziolka piłam i chyba one pomogły.. poza tym popatrzyla na wyniki nic o PCOS nie mówił więc chyba nie mam.. uff.. w każdym razie spisał sobie wyniki do karty pacjentki.. powiedziałam mu ze chce monitorowac ten cykl, to zaprosil najpierw na 11dc (25 maja) potem pewnie 13 i 15dc.. ziolka mam pic, przepisal castagnus.. jesli chce to moge wykupic ale to co pije w wystarczy.. mówił ze faktycznie prolaktyna podwyzszona, ale te ziolka przeciwdzialają niej wiec ok.. yy to chyba wszystko..
juz wole zeby mnie maz macal...za darmo i jeszcze przyjemnie..
a moj gin to taki starszy pan okolo 50..i srednio przystojny...zamkne oczy i jakos przezyje![]()
Siemasz Hanka i Kropeczka![]()
Kropeczka, mąż Bardzo stęskniony???
Hanka, majtki wyprasowane?????![]()
Kropeczka, mąż Bardzo stęskniony???
![]()

no a jak myslisz???? pewnie ze tak...ale juz sie zdazylismy tez poklocic w sobote, hehe....Witam sie po wizycie u doktorka..
...wiec ok.. yy to chyba wszystko..
A jak Ty się czujesz?
1 czerwca masz ten zabieg na kolanko?

KROPECZKO....jak to bez siku?????????????????
Mnie tam mój gin pociąga - mogłabym mieć z nim romans.
Ma racje twój mężulKropeczko słonko dla Ciebie
Stronka-super!
Ja lubie proste suknie slubne, ale z efektem...choc czasem podoba mi sie bardzo pokaxna kiecka na pannie mlodej, ale sama bym sie w takiej nie widziala....:-)
Mnie też sie niektóre podobają ale na kimsaczkolwiek prostota jest górą
Wiecie co...teraz jest tyle wszystkiego ze zglupiec w sklepie mozna i wszyscy zachwalaja jak to wspaniale wplywa na stymulacje i rozwoj dzieci, ich intelekt itp, itd........a mój mąż zawsze wtedy powtarza, ze to bzdury maksymalne, bo np. Einstein mial do zabawy tylko zwykłą drewnianą lyzkę i co...? efekty jakos były....

No ta podziękuje, nawet za profesjonalne, wolę jak mąż bada:-)No to masz łamigłówkę erste klase.
Ale jeden plus jest - będzie macanko, drogie ale jakże profesjonalne
No to ekstra Słoneczko że nie masz PCOSi że generalnie wszystko ok... Tylko zastanawiam się czy gin nie czuł się mało komfortowo w konfrontacji z Twoją wiedzą:-):-)
Witam sie po wizycie u doktorka..
powiedzial ze wykresik ładny dwu fazowy (przed i po owulacyjny) powiedziałam mu co i jak, ze chyba pierwsza owulacja była.. i ze te ziolka piłam i chyba one pomogły.. poza tym popatrzyla na wyniki nic o PCOS nie mówił więc chyba nie mam.. uff.. w każdym razie spisał sobie wyniki do karty pacjentki.. powiedziałam mu ze chce monitorowac ten cykl, to zaprosil najpierw na 11dc (25 maja) potem pewnie 13 i 15dc.. ziolka mam pic, przepisal castagnus.. jesli chce to moge wykupic ale to co pije w wystarczy.. mówił ze faktycznie prolaktyna podwyzszona, ale te ziolka przeciwdzialają niej wiec ok.. yy to chyba wszystko..

no a jak myslisz???? pewnie ze tak...ale juz sie zdazylismy tez poklocic w sobote, hehe....
Super Mektarynko! teraz juz bedzie zielone swiatelko!!!!!
Zrobisz monitoring, zbijesz prolaktyne (a jaką mialas???) i trafisz w sama owulke!
Bardzo sie ciesze!
1 czerwca ide do szpitala rano na 8ą i klada mnie na oddzial i maja mnie przygotowywac do zabiegu-operacje mam miec 2 czerwca-wtorek:-)
Zaczynam się bac..........
No prosto od drzwi do nas z wiadomosciami...potem siku i takie tam...najpierw relacja na zywo:-)
No masz!
Ja dzisiaj na 17 mam wizytę...[/B][/COLOR][/FONT]
Cześć dziewczynki
dzisiaj mam ciut lepszy nastruj to pisze ... przez weekend a w szczegolnosci to wczoraj chcialo mi sie tylko plakać! :-( dół jak zwykle fasolkowy wiec nie ma sensu go roztrzasac ... w koncu sie doczekam normalnych staranek zakonczonych "+"
dzisiaj kiepsko na serduchu sie czuje bo 2 poprzednie nocki mam nieprzespane bo mąż tak bardzo cierpi z bólu plecow ze w ogole nie spi! :-dry: a lekarze wiadomo maja gdzies kazdy co innego mowi i do tego wysmiewa opinie innego!
w tej chwili mąż ma usztywniona od kilku tygodni szyje ze ruszyc glową nie moze! :-( pisalam wam o tym ze padlo podejrzenie na bolerioze wiec trzeba bedzie wybulic kaske na badania ...
bo w tym calym jego cierpieniu bol kiedys byl tylko w ledźwiach potem z biegiem lat wszedl tez w piersiowy odcinek a teraz zaatakowalo szyje wiec juz caly kregoslup szlak trafilo to nie jest normalne!
... ja juz patrzec nie moge jak on cierpi ... a nic zrobic nie moge bo takie masowanko jakie ja jestem w stanie zrobic to dla niego jak laskotki! jest tak sztywny i spiety ze palca sie nie da wcisnac! :-( ehhh... dooopa blada to sie wyzalilam ... pseplasam ze tak tylko o sobie ... :-(
nie myslcie sobe ze ja nie wiem co kupic małemu dziecku na prezent ale oni juz wszystkie mozliwe zabawki mają i ja szukam czegoś innego czego nie mieli jeszcze a zeby zainteresowało małego na tyle żeby sie tym przez jakiś czas zajął.
Moja córcia bardzo długo się nim bawiła.
;-)