Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiesz??? Chociaż z drugiej strony...dobrze mieć się z kim pokłócićno a jak myslisz???? pewnie ze tak...ale juz sie zdazylismy tez poklocic w sobote, hehe....

Ja poleciłam ja!!!Któraś z was polecała mi chrom. Łykam dopiero tydzień i jestem w szoku!
Jem dużo mniej, ale jeśli chodzi o słodycze to odstawiłam prawie całkiem! Po prostu nie mam ochoty, a jestem 2-3 dni prze @
Zawsze tydzień przed @ żarłam wszystko a słodycze to juz w ilościach hurtowych. A teraz taki lajcik! Polecam wam dziewczynki.
U mnie też jest podobnie ze słodyczami. Co prawda nie odstawiłam całkiem ale nie trzepię szafkami w poszukiwaniu ciastek:-)No to połamania kulasów:-) I proszę trzymać słownictwo swoje w ryzach:-)No lece Lachony.
Wypacykowana, odszykowana, przyklejony uśmiech i gotowa na ekstremalną jazdę.
No i Loree Was przejrzała:-):-)Dziewczynki koniec owijania w bawełnę! Lubicie się obie i tyle!:-):-):-)
Loree Kropeczko widzę ze te nasze przekamarzanie sie z Domelką wam przeszkadza bądź denerwuje ale nie rozumiem dlaczego??

Kropeczko, znalazłaś coś o działaniu chromu na staranka???
bo ja łykam go od dość dawna (z przerwami ale zawsze)...