Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiesz! a po co ci odwaga! my sie juz rozneglizowalysmy wobec siebie chyba ze wszystkiego!! wiec niczym nas kochana nie zaskoczyszchyba ze jakas miriam z ciebie
![]()
U mnie juz po burzydziewczyny muszę wyłączyc komputer bo burza nas dopadła

no wiesz! a po co ci odwaga! my sie juz rozneglizowalysmy wobec siebie chyba ze wszystkiego!! wiec niczym nas kochana nie zaskoczyszchyba ze jakas miriam z ciebie
no chyaba na was hehe albo na zbawienie jakies....
deszcz zaczął padac u mnie i jakos sie ponuro zrobilo....
naszczescie zaraz moaj Ally McBeal i odrazu mi sie humor poprawi![]()

uwielbiam! ale tu teraz nie ogladam:-(((dziewczyny muszę wyłączyc komputer bo burza nas dopadła
albo nie muszę chyba nas ominie
Ja raczej ukrywam chęć posiadania drugiego dziecka, więc się tu nie chcę ujawniać.
taaa... akurat tak by na ciescie mezowi zależało:-);-)Lodowiec to ciasto:-)
;-)A ja myslalam, ze juz zaobraczkowana...czyli wszystko co piekne zwiazane z sukniami jeszcze przed Tobą:-)

:-):-):-) Ale jeszcze pewnie dlugaaaa droga do tego 
PowodzeniaNo lece Lachony.
Wypacykowana, odszykowana, przyklejony uśmiech i gotowa na ekstremalną jazdę.

Ale ja wcale nie chcę Cię wyganiać ;-);-);-)Dziewczyny-kopnijcie mnie w dupe bo mam pakowac rzeczy a ja z wami siedze...przylecialam do UK przeprowadzke robic a nie forumowac....oj.....
Zawsze tak jest tysiąc innych spraw a to co powinnyśmy zrobic zostaje na szarym końcu.;-)oj dziewczyny nic mi sie dzis nie chce :-( cos nie moge sie zabrac do dalszego pisania... wysprzatałam juz chalupe, wstawilam obiadek i siedze i czekam nie wiadomo na co![]()
U nas piękna pogoda tylko w domu zimno brrrrrrrrrralbo nie muszę chyba nas ominie