reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a to skoro mąż w domu stygnie to sie nie dziwie ze ci sie w pracy nie chce siedzieć Zajączek nie wyżyty ostatnio
Etam niewyżyty... Wyżyty (zwłaszcza po weekendzie). ALe pogoda super, obiadek by zrobić szybko i mąż chce ze mną poromansować gdzieś (nie poseksić - przynajmniej nie od razu;-)) czyli gdzieś się wybierzemy połazić.
zajączku codziennie o 20;05 a powtorki o 15;25:tak::-)
Muszę to sprawdzić. ALe chyba nie mam, cholera jasna no.... Nie wiem czy w tej pierdzielone kablówce to jest. Ja katuję TVN style of course i Comedy central. Ale tylko jak M. nie ma bo on ma na nie alergię:baffled::baffled:
Zas nie przesadzaj...nie przesadzaj:-D:-D:-D

A odkad to Ty mnie "matyldą" nazywasz, he????
jak to...chlop w domu a Ty tam w papierach siedzisz????
Kropkuś, na pewno nie męczę się;). Ale nie lubię takich dni jak dziś, ***** co się dzieję, i musimy sobie robotę wyszukiwać.

Ostatnia edycja:
reklama
a co myślisz Wioluś o tym ekspresie co znalazłam na allegro??
ja nie potrzebuję wypasionego czy z ekstra funkcjami bo ta kawke z ekspresu będe pić tylko ja bo w domu tylko ja taką lubię to po co mam kupować drogi i wypasiony ekspres skoro to tylko dla mojej przyjemnosći ma być
nie jestem wioluś ale wypowiem sie. Patrzyłam na ekspres, mnie sie podoba z wygladu bardzo:-) wydaje mi sie, ze jak na warunki domowe jest wystarczajacy, wazne zeby byla z niego pyszna kawa:-)

Muszę to sprawdzić. ALe chyba nie mam, cholera jasna no.... Nie wiem czy w tej pierdzielone kablówce to jest. Ja katuję TVN style of course i Comedy central. Ale tylko jak M. nie ma bo on ma na nie alergię:baffled::baffled:
zapomnij kochana hahahahaha:-D na kablowce nie ma foxlife!! dlatego z niej zrezygnowalam! na N tez nie ma tylko na polsacie cyfrowym albo canal + :tak:

zajączku codziennie o 20;05 a powtorki o 15;25:tak::-)

ja tez chceeeeeeeeeeeeeee

Super macie tereny :tak::tak:

Patrzcie co u dzikiego Mietka piszą

dzięki...jak jestem w rodzinnych stronach to jak na wczasach, hehe...cisza, spokoj, ptaki, wiewiorki i taaaaak zielono....

Z artykulem sie zgadzam...cos w tym jest!

czesc 14go dostałam @ był to czwartek. w sobotę już tylko plamiłam delikatnie bo nie nazwę tego krwawieniem typowo miesiaczkowym:sorry2: w niedziele juz zupełnie czysto tylko lekkie plamki prązowe.. No wiec troszke cofnę czas... W środę kochałam się z mężem oczywiscie wszystko do końca bo przecież przed @ są dni bezpłodne prawda???????:sorry2::confused:
Jak wy myślicie...?
Zawsze moje miesiączki trwały minimum 4-5dni. a teraz coś mi sie rozregulowało czy co... Poprzednia @ też dokładnie 14go kwiet.

Nie wie kochana, za wczesnie na razie na test i na bete...ale wszystko jest mozliwe...

a co myślisz Wioluś o tym ekspresie co znalazłam na allegro??

3,5 baar to juz ok...wystarczy spokojnie, do tego ma wygodny spieniacz mleczka-a to baaardzo wazne dla cappucinko, cena lepiej niz dobra...ja bym brala!

My kupilismy takie drogi, bo dostalismy 200 funtow od mojej eksszefowej w prezencie slubnym z orzeznaczeniem na ekspres...i mniej wiecej tyle wtedy zaplacilismy, ale to jest sprzet na lata wiec nie zalujemy.

jestem kelnerka, a ze to karczma, codziennie muzyka na zywo no to siedzi sie w tygodniu do 24-1 (o ile nie ma jakiejs grupy zorganizowanej), a w weekendy do ok 4. moj rekord to 21 h w peacy do 9 do 6 rano.

Ktora karczma, dawaj namiary-dziewczyny-szykuje sie kolejna impreza po Szklarskiej!!!! tym razem u Domelki!

Takie 100 w jednym...:-)

Domelko i Wiola dzięki za rady odnosnie tego ekspresu kochane jesteście jeszcze skonsultuje się wieczorkiem z mężem i podejmę ostateczna decyzje ale skłaniam sie do zakupu i to bardzo !!!

[video=youtube;W6hBjgXQ_jE]http://www.youtube.com/watch?v=W6hBjgXQ_jE&feature=related[/video]
mniej wiecej cos takiego, w wersji kilku godzinnej:-)

Domelko i Wiola dzięki za rady odnosnie tego ekspresu kochane jesteście jeszcze skonsultuje się wieczorkiem z mężem i podejmę ostateczna decyzje ale skłaniam sie do zakupu i to bardzo !!!

Kupuj i ani sie nie zastanawiaj...jak pic kawe to kawe!
O!

Kropkuś, na pewno nie męczę się;). Ale nie lubię takich dni jak dziś, ***** co się dzieję, i musimy sobie robotę wyszukiwać.

wspolczuje kochanie....ale juz niedlgo i pobiegniesz do domciu, prawda?

...mnie sie podoba z wygladu bardzo:-) wydaje mi sie, ze jak na warunki domowe jest wystarczajacy, wazne zeby byla z niego pyszna kawa:-)

zgadzam sie z Domelką!

No i po co mi to mówiłaś!?!?!?!?! buuuu
łaczę się z Toba w bólu.....buuuuuu

YouTube - Siwy Dym w Zawoji
mniej wiecej cos takiego, w wersji kilku godzinnej:-)

łolaboga...jo tyz ni mom................................kanału z Ally Mc Beal:-)

Nie gadaj ze w Zawoji pracujesz???? Serio???? A Styrnol znasz?

reklama
Do góry