lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kochana
A Tobie sie obrona zbliza czy jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak i to wielkimi krokamiKochana
kurczak jak ja juz bym chciala rozpoczac budowe.. apotem sie wprowadzic.. kurczak.. marzy mi sie.. bedziemy mieli sypialnie 42m2.. pewnie małą łazienke tam zrobie i garderobe.. bo to troszke za wiele.. ale chociaz bilard wejdzie..
..
ale żeście nasłodziły Hance! teraz to księżna obrośnie w piórka i wogóle przestanie cokolwiek robić
hanka 15 komnat powiadasz?? hm.. mysle ze starczy dla nas wszystkich jak tam sie zjedziemy latem:-)
łooo rzesz w mordke jeża.. sporawy troszke można bieeeeeegać.. 3 samochody by weszły..Ja bede wynajmowala dom.... Jest ladny tyle ze troche przyduzy pokoj goscinny: 60 metra
chyba załatwisz nam jakieś rozsądne rabaty co?? a my ci juz wystawimy fachową opinie po pobycieSe wychowałam to se mam - ucz sie od mistrza
Powiem ci jak dzisiaj kazała mi czytać te ulotki o SPA to calkiem w miarę są te ceny, myślalam że to drogie cholerstwo. Ale ogólnie muszę stwierdzić, że nie dalabym tej kasy co oni sobie życzą za pobyt a chociażby za niektóre pokoje.