lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lecem na rower chwilowo coby jeszcze sie pogimnastyczyc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszcze ze juz za 11 dni masz obrone i bedziesz to miala za sobąLolitko
kierunek to zarządzanie i marketing a ściślej zarządzanie w administracji a praca na temat poprawności reklam prasowych.
ja troche pozniej ale juz mam dosyc i chcialabym miec to z glowy...
ja z jednej strony sie ciesze że to już tak niedługo bo będe miała z głowy a z drugiej strony to się bardzo boję bo nie wiem czy dam sobie rade z przyswojeniem tych pytań bo to aż 30 co z odpowiedziami wyszło do nauczenia sie 25 stron A4 i boje się że nie zdąze tego wykuć bo ciagle mi jaieś inne sprawy wypadaja co muszę załatwićzazdroszcze ze juz za 11 dni masz obrone i bedziesz to miala za sobąja troche pozniej ale juz mam dosyc i chcialabym miec to z glowy...
![]()

nie odpuszczaj - tak jak pisała Loree - pokaż im

i potem pamiętają na przyszłość, a jak Ciebie potem tam nie lubią na pewno;-)

Ja bede wynajmowala dom.... Jest ladny tyle ze troche przyduzy pokoj goscinny: 60 metra
;-)Lolitko
kierunek to zarządzanie i marketing a ściślej zarządzanie w administracji a praca na temat poprawności reklam prasowych.
Ale ciekawy temat...Szkoda, ze nie mieszkam blisko bo bym Cie zgwalcila na kawe coby mi troche o tym opowiedziala.....

chyba załatwisz nam jakieś rozsądne rabaty co?? a my ci juz wystawimy fachową opinie po pobycieawans i podwyżka murowana!!!!
a co do mistrza to moze byc tylko jeden chyba... wiec niesetty pozostaje mi rola służki![]()

- proponuję managiera z pagieremzazdroszcze ze juz za 11 dni masz obrone i bedziesz to miala za sobąja troche pozniej ale juz mam dosyc i chcialabym miec to z glowy...
![]()

co do tego ekspresu to jeszcze nie zdecydowałam bo po przeglądnięciu oferty tego sprzedawcy zauważyłam że mało osob u niego kupuje i nie wiem czy to jest dobrej jakosci towar skoro nie ma duzo chętnych na niego
Hanka - a tam kiedy - rok temu kończyłaś i to jeszcze w ekspresowym tempie bo przecież maturę zdawałaś 2 lata temu a w ogóle to przecież Ty jeszcze nastka jesteś![]()