reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Marzenixx - ja też lubię Ally McBeal, ale niestety nie mam foxlife - ale na niektórych kablówkach są - moi rodzice mają na kablówce:tak:
?
co ty mowisz?? pierwsze slysze, patrz a u mnie nie bylo na kablowce :-(
a Ty bronisz magistra czy licencjat?? jaki kierunek?? i o czym praca?? jesli mogę zapytać :zawstydzona/y:
ja jak narazie tylko licencjat, kierunek socjologia - temat pracy - Funkcjonowanie w Zyciu Doroslych Dzieci Alkoholików
tez mam do nauczenia ponad 30 pytan, ale my sobie tak zrobilismy ze losowalismy pytania i kazdy po jednym albo dwa pisal i sobie dajemy opracowane, takze przynajmniej tyle dobrze, ale kto sie tego nauczy za mnie to ja nie wiem...:baffled::dry::confused:

Miej wiare w siebie kobieto:-D - proponuję managiera z pagierem
Pisz to badziewie i broń się
.
wiare to ja gdzies zgubilam , przy ktoryms z zakrętów zyciowych:dry:
ale managier z pomagierem brzmi nieco dumnie wiec moze sie skusze:tak:
i zebys wiedziala ze to badziewie:dry:przesz pisze az mi sie z ołówka kurzy:sorry2:

Agniesiak bardzo bym chciała żeby to była magisterka ale to tylko licencjat nie dziękuję za kciuki

Ah... to walnęłam..:zawstydzona/y:
Ja licencjat już mam za sobą:tak: Za rok obrona mgr:tak::-)
Ja licencjat ma z pedagogiki a specjalnośc to: praca socjalna. Temat pracy z licencjatu: Działalnośc świetlicy socjoterapeutycznej dla dzieci z rodzin patologicznych w Przasnyszu.:tak: Mój M tam pracuje, więc żadnych problemów z materiałami do pracy nie miałam:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry