reklama

starania się - watpliwości..

Tata leczy sie w krakowie, ale nie powiem Ci w jakim szpitalu bo nawet nie wiem,
Tak w irlandii robie prawko, i to wszytko mnie tutaj jak narazie trzyma i nie moge byc w tej chwili przy tacie :-(:zawstydzona/y: ale tylko jak zalicze kurs i egzamin biore dluzsze chorobowe i lece do polski.

grunt by byl pod dobra opieka...a w kraku lekarze sa dobrzy...bedzie dobrze lilu!
A ty szybko pozaliczasz co trzeba i polecisz do domciu...na pewno tata sie bardzo ucieszy...i masz tez miec wtedy UIU tak?

Fajne babki z Was..

No-jesteś kochanie!!!!
CMOK CMOK CMOK CMOK!!!!!!!!!

reklama
Kropka nie podczytuje ale jakby czytał to na pewno byś podpadła!! o! o! takie ciacho moze być !!!

no o cale szczescie bo juz sie balam...
teraz mi lepiej powiedzcie jak mam historie z google wykasowac bo szukajac tego ciacha weszlam na kilka strnek, jak moj m zobaczy to se pomysli...zachciewa mi sie, hehe
ale ladny jest, co?????

Zajac-a stresczenie "especially 4 U" to przeczytalas wogole?
i co sie tam u was dzijee dzis w robocie...przeciez Ci sie palka zagotuje w takim tempie pracy!

Kropka w historie wejdz i tam masz opcje usuń jak przyciśniej na adres danej stronki prawym przyciskiem myszki
fajny fajny gdzieś ty go znalazła tak predko??

Badaicka skąd ty bierzesz te wszystkie obrazki i buźki??

grunt by byl pod dobra opieka...a w kraku lekarze sa dobrzy...bedzie dobrze lilu!
A ty szybko pozaliczasz co trzeba i polecisz do domciu...na pewno tata sie bardzo ucieszy...i masz tez miec wtedy UIU tak?

nie kochana ja UIU nie robie, bynajmnie narazie.
mam zrobic w polsce HSG ( droznosc jajowodow ) chce tez porobic wszystkie dokladnie badania hormonalne i test PCT ( na wrogosc sluzu ) moze w polsce znajde dobrego gina i cos konktetnego wkoncu poleci, co z tym fantem dalej robic.

nie kochana ja UIU nie robie, bynajmnie narazie.
mam zrobic w polsce HSG ( droznosc jajowodow ) chce tez porobic wszystkie dokladnie badania hormonalne i test PCT ( na wrogosc sluzu ) moze w polsce znajde dobrego gina i cos konktetnego wkoncu poleci, co z tym fantem dalej robic.

oj przepraszam Lilu...cos mi sie pokickalo, wydawalo mi sie ze ty juz po HSG bylas...
W takim razie po badaniu-na pewno juz szybko uda Ci sie zajsc w ciaze, bo jakby tam cosik malego stalo na drodze to czesto w czasie badania to sie przepchnie i bedzie dobrze!
a o tym tescie na wrogosc sluzu tez slyszalam...dobra rzecz sprawdzic...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry