Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W zwiąkzu z tym moim kiepskim nastrojem postanowiłam chociaż wziąć się za sibie i od jutra zaczynam chodzić z koleżanką na siłownie, podobno wysiłek fizyczny dodaje pozytywnej energii, może i na mnie to podziała...
dziewczyny wiem ze to pytanie nie w to miejsce ale moze mi doradzicie, jak pisalam nie czuje sie dobrze ostatnio, jutro ide do gina zobaczymy ale tak dla mojej wiadomosci chcialam wiedziec: pozyczylam sobie cisnieniomierz i mam 90/50 czy w ciazy to ok cisnienie ?? czy przy takim moge sie gorzej czuc?? wiem ze nie mozna miec wysokiego jak 140/90 to juz zle?? sorki za pytanie ale moze ktoras ma wiedze
Dziewczyny a ja mam do was pytanie zupełnie z innej beczki i mam nadzieję, że mi pomożecie. 7 czerwaca mamy z mężem pierwszą rocznicę ślubu i tu pojawia się problem, uważam, że na pierwszą rocznicę powinien coś ode mnie dostać, tylko ja nie mam pomysły co mogę mu kupić...Pomóżcie proszę!!
![]()
jesuuuu ja mam w tym miesiac jakies niepohamowane napady jedzenia!!! tzn zachciewajki mam masakryczne! nie dosc ze codziennie jem po przynajmniej 2 lody to co chwile cos byma jadla dobrego... wlasnie mnie naszlo i chyba skocze do zabki bo nie wytrzymie![]()
wikulaa- No pewnie ze sobie poradze ;-) ale i tak mi sie juz bardzo tesknidopiero tydzien jestem sama , a mi sie juz serce rozkraja z tesknoty
![]()
Macie jakis pomysl co moge kupic malej dziewczynce na jej 1 urodzinki ? :-)
Boze, ratuj ją! Biedactwo. Może gdzieś trzeba zadzwonić, poprosić o pomoc?Dziewczyny
Wlasnie wracam z lasu i normalnie szok. Znalazlam nowo narodzona sarenke mala. Jest zywa, ale sbie lezy w krzakach i wogole nie reaguje. Ma otwarte oczy i sie tylko oczami z deka przewraca.
Bede chyba ja monitorowac co 2 godziny zeby zobaczyc czy matka przychodzi i ja karmi. Otherwise, musze chyba ja sama zaczac karmic bo zdechnie mi bidula

)

piłam z tego ekspresu kawe (w miare mi smakowala - trzeba taka lubic) ale osobiscie bym sobie go nie kupila, 1 - kawa nie za tania i trzba tylko taka spepcjalna do niego kupowac 2. smakuje mi moja rozpuszczalna Jacobs gronat gold.. i na nic innego nie przerzuce sie..Gratuluję!!
Piękna Fasoleczka
Fluidki łapię:-)
Dobranoc Kochana!!
Co do ekspresów do kawy to my mamy Dolce Gusto - pisałam już Wam kiedyś. Super sprzęt a jaka kawa... mmmmniamiNo i robi kilka rodzai, nie tylko jeden
:-) Polecam!
Kobity
Z tymi sarenkami to jest tak, ze matka zawsze je chowa gdzies ukryciu i male sobie tak lezy dopoki nie zacznie chodzic. Matka tylko zaglada i daje jedzenie...
Tyle ze ta matka troche chyba spieprzyla sprawe w tym sensie, ze nie zostawila malej w duzym ukryciu bo inaczej przeciez bym jej nie znalazla. Ale i tak bede do niej zagladac jak sie mala czuje i jak cos karmic
o Lore taką kawusie to bym sie napiła jak się robi takie specjały??
Lejesz syrop, albo dwa , dodajesz spienione fajnie mleczko ( trzeba się tego nauczyć!) i lejesz kawkę. Można jeszcze ładnie ozdobić czekoladowym sosem. Co do cynamonu czy imbiru, to wystarczy troszkę dosypać, ale nie powiem ci ile, bo sama musisz spróbować. Z imbirem ostrożnie, bo ma intensywny smak. Ale kawka imbirowa to bardziej na zimę. dzwonil wlasnie facet do mnie w sprawie pracy, na kierownika sklepu, marka Pull and Bear... wiem która to ale moze któras z was wiec cos wiecej na temat tej marki?
W czwartek mam spotkanie na 12;30 ....![]()
witam wieczorna porą
dziewczyny jestem po wizycie u gina , ciąza potwierdzona , pęcherzyk ma 7 mm , termin na 16 styczen , dostalam L-4 i duphaston ( heh mam swoj poziom progesteronu zbyt wysoki i jeszcze mam go łykac)
ale radość wielka, szkoda ze jeszcze serduszko nie biło, ale chyba jest zbyt wczesnie, jak myslicie 7 mm to dobra wielkosc na 6 tydzien?
ogólnie jest ok, za 2 tygodnie ide do kontroli, dostałam skierowanie na badania moczu i krwi
a wiec teraz spokojnie mogę wam wysłac szczere fluidki !! specjalnie dla was , żecze aby zaowocowały ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
już mi nie mówcie o ekspresach do kawy bo juz zaczynam żałować że sobie mie zamówiłam