reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?

Te Mandarynka czy ty to Kamila B.??????????????

Tylko dlaczego faceci się nie oglądają :-D:-D:-D:-D

To choć bez męża albo idź na jakiś plac budowy podobnoć oni zawsze są napaleni:-D:-D:-D

Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?

Nie mam zielonego pojęcia, może zadzwoń do labo i się zapytaj.

Żartuje ale chyba każda z Nas to lubi.
Ja niestety ze względu na mój biust trochę się przyzwyczaiłam, że patrzą ale nie na mnie tylko na nie :zawstydzona/y:;-);-)

Ale za to jak cierpią że nie mogą sobie pomiętolić:-D

wiec prawy do dzieła!!!!!!!!
a potemna ten zielony stól miedzy kulki...tzn bile i do roboty!
:-D:-D:-D
na stole to moze drugie poczniemy.. teraz musi nam łóżko wystarczyc.. oooo teraz lewego czuje.. ale jaja ciekawe ktory bedzie wiekszy w 11dc w poniedzilek..
kurczak juz je czuje a to dopiero 6dc

Te Mandarynka czy ty to Kamila B.??????????????
tiaaaa

Dzień dobry:-)
Podoba się Wam??

Załączniki

• GP-5118_1.38626.435x400.bab8161ac089568b090f19b8f7107cef.jpg
    GP-5118_1.38626.435x400.bab8161ac089568b090f19b8f7107cef.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 33
ogolnie kobiti w trakcie @ maja z reguly anemie wiec sadze ze nie ma teraz sensu! :sorry2:
Żartuje ale chyba każda z Nas to lubi.
Ja niestety ze względu na mój biust trochę się przyzwyczaiłam, że patrzą ale nie na mnie tylko na nie :zawstydzona/y:;-);-)
Loree mi kiedyś lekarz mówił, że nie powinno się robić ale pewna nie jestem.
Zaniepokojona oczywiście
kobito ty nasza! jakbym ja mialam takie cycuchy to bym jeszcze piers wypiela !!!! :-) a z moimi wkleslymi to sie musze dopiero natrudzic zeby cos tam mi na blusce sterczalo!!!! :-D przynajmniej jak czlowiek wygladasz w kostiumie kapielowym czy bieliznie a ja to masakra jestem .... zebym chociaz byla chudzinka to by sie tak w oczy nie rzucalo a tak to do dooopki! :sorry2:ale co tam ginka mi mowila ze jak tylko zafasolkuje mam se kupic 3x wiekszy stanik :-D:-D:-D:-D:-D

Powtórzę Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?

Loree ja badalam tak wiele razy i jakos nigdy lekarze nie pytali czy nie mam wtedy okresu...wiec nie wiem. na pewno jakbys robila wtedy mocz to wyniki wyjda inne, bedzie wiecej czerwonych cialek krwinek itd.... ale w moorfologii-mysle ze zmiany az wiekie jakos bardzo nie beda...zreszta do interpretacji zawsze mozesz pwiedziec lekarzowi ze bylas w czasie okresu na pobraniu krwi.

Dal ciebie Kropeczko prawie wszystko -Weronika.
jak slicznie!!!!! moja koleznka ma tez Weroniczke i mowimy na nia Wiki:-)

Ale za to jak cierpią że nie mogą sobie pomiętolić:-D

wlasnie Beatko!!!! wlasnie!!!!

reklama
Dzień dobry:-)
Podoba się Wam??

witaj Domelko! A co to ...jakas szczegolna okazja? bardzo ladny!:tak:

.....zebym chociaz byla chudzinka to by sie tak w oczy nie rzucalo a tak to do dooopki! :sorry2:ale co tam ginka mi mowila ze jak tylko zafasolkuje mam se kupic 3x wiekszy stanik :-D:-D:-D:-D:-D

Eve-przeciez laska jestes i slicznie wygladasz...no nawymyślalas znowu...wiesz co??? w dupsko ci dam!....

A co do ciazy...mnie pewnie tez sie wtedy ruszy co nieco w biuscie...licze na to:-)

Do góry