Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!
![]()
1 - jestem
2 - jego matka też chuda ale z tego co wiemy to jego ojciec na stare lata przytył
3 - dumny z tego jak cholercia, myślę, ze jak co w męskim gronie gadali to jak paw się puszył pewnie![]()
no sie w pale nie miesci!kropeczka.. normalnie szok.. z tymi tabletkami.. smsem.. kurczak..
Normalnie ucinalabym po kawalku ciala kazdej dziewczynie za kazda dokonana aborcje![]()
jak wogole mozna byc tak nieodpowiedzialnym i bzykac sie na prawo i lewo bez zabezpieczenia a pozniej zabijac wlasne dzieci![]()
i gdzie tu jest senstaka co bardzo pragnie dziecka musie czasami czekac nawet latami na to zeby wkoncu sie udalo, a ta co wpadnie i usunie potrafi zajsc w ciaze bez zadengo problemu
![]()
czytalam wlasnie na interii artykul...patrzcie jakie dane znalazlam...o zgrozo!!!!!!:
...W Anglii i w Walii przeprowadza się rocznie około 190 tysięcy aborcji, która jest tu legalna do 24 tygodnia ciąży...

Ja oglądałam kiedyś na TVN style program w którym mówili na temat seksu wśród dzieciaków. Dla mnie to totalna porażka!!!!!Ha!!!! A widzidzie, ja sobie nie wyssałam z palca że wy okropne jesteście z tym pisaniemno pozabijam!!!!!chwile mnie nie bylo! hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!
![]()

ja placilam w polsce chyba 20 czy 25 zlotych za 5 sztukto po aptekach te testy owulacyjne sa takie drogie??![]()

jak wogole mozna byc tak nieodpowiedzialnym i bzykac sie na prawo i lewo bez zabezpieczenia a pozniej zabijac wlasne dzieci![]()
ja zjadalam ogorkową...wieczorem jak malz wroci robie sphagetti:-)No, z obiadkiem do was siadam:-)
Dokłądnie, skoro są na tyle dorośli żeby się pieprzyc po kątach, to niech i w innych dziedzinach życia dorosną!Lilu...wiem, ze to straszne ale takie fakty...
a te malolaty 12-14 letnie to bym za klaki powyciagala z domów i do roboty!
niestety.. raz chodzilam od apteki do apteki w jednej 25zł 5 testow w innej 18zł za 1.. rozne ceny co apteka to inna firma i rozne cenyto po aptekach te testy owulacyjne sa takie drogie??![]()
jakie kiecki?pytalam cie o kiecki!!!!!!????