Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj dzięki za miłe słówkaAco do wieku to w sumie niektorzy mi sie dziwia ze juz tak bardzo chcę dzidzi ale ja nie chcę tracic czasu i odkładac tego bo jak raz straciłam moze sie zdarzyc i kolejny choć mam nadzieje ze juz ten koszmar nie wroci!!! no wiec staram sie i bede starac az sie uda witaminki tez juz biore od pol roku "m.in ""folik ""

myślę że jest duża szansa. I nie zamartwiaj sie tak proszę bo to nic dobrego nie przyniesie Ci Dziewczynki potrzebuje waszej opinii.
Myślałam że owulka będzie w weekend i były przytulanki w sobotę i niedzielę. Wczoraj byłam na usg i okazało się że jeszcze nie było ale może być w każdej chwili.
I tu moje pytanko czy przy przytulankach 3 dni pod rząd może się udać? Planujemy jeszcze dziś poprawić.
Jejku ale mam problemy![]()
wlasnie zrobilam test owul. Bardzo ciemna kreska kontrolna i bladziutka testowa. Pewnie przydalo by sie powtozyc test jutro czy we czwartek?