Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak tak i zaczelam sie denerwowac bo juz kilka lat nie bylam na zadnej rozmowie kwalifikacyjnej.....:-( poczytalam co i jak o tej marce no i zobaczymy, ale nie nastwiam sie bo z tego co wiem to oni jak szukali np do Zary to kierownika z obowiązkowo angielskim perfekt, ja natomiast znam angielski ale nie perfekt .... wiec nie wiem czemu do mnie zadzwonili no ale okaze sie jutro....Marzenko, doczytałam że jutro masz rozmowę na kierownika sklepu?! Powodzenia!!!
Super kobitko.Dałaś radę!!!
Dziękuję za wyjasnienia co do Fasolkowania![]()

ale głowa mi pęka...
i dupa od siedzenia

no nie wiem czy wiesz ale u nas trzeba sie wkupic w łaski naszej oPani Najjaśniejszej Hankio i to mi sie podobaOlcie PM juz zarazilam wodeczką waniliową z colą... pycha!!!!!!!!
i reszty pijaczek.....
dzisiaj widze libacji nie ma, dziwne hmmm nie ma hanki, kaprychy, kropeczki, lolitki i andzi i jakas abstynencja zapanowala
ooooooooooooooMarzenko pracowalam 4 lata w Zarze.. A Ty chcesz tam pracować, bo nie doczytalam![]()
tzn jutro ide na rozmowę do Pull and Bear ale to ta samo grupa Inditex to ma....oo.. a mnie moj nie pochwalil tylko pozakreslal swoim czerwonym mazaczkiem bledy i kazal poprawicbernardko...no u mnie bez zmian..@ brak - tyle ze nastroj mi sie poprawia..mialam dzisiaj spotkanie z promotorem...pochwalil mnie..![]()

oo.. a mnie moj nie pochwalil tylko pozakreslal swoim czerwonym mazaczkiem bledy i kazal poprawic![]()