reklama

starania się - watpliwości..

jka tam zaczynalam prace kilka lat temu to mój menadżer mial chyba ok 2000-2500 ale ręki sobie nie dam odciąć... dyrektor sklepu mial 3500
:szok::szok::szok: ulalalala!! no to juz mi sie podoba:-D:-D dzieki :****
Skoro zadzwonili to chyba im się spodobało twoje cv, pewnie doświadczenie też. Wszystkiego sie dowiesz, ale dobrze że poczytałaś trochę o firmie. Możesz zabłysnąć;-)

.
ale nie bylo lepszych ofert hahahah:-D
mam nadziejeze sie jąkać nie zaczne, ciagle sie zastanawiam w co sie ubrac, zeby nie wyjsc na zacofaną w modzie czyli odpada biala gora+czarny dół....
nałoże rybaczki eleganckie takie za kolankoi buciki na obcasiku lakierowane plus torebeczka lakierowana malutka na dlugim pasku ale nie wiem jaki kolor mam na gore ubrac....:-(

reklama
ło matko!!! aż tyle tam jest odgórnych ludzi???:szok::szok::szok: to ciekawe na jakiego kierownika mnie chca chyba kas! hahahahahhahaha:-D:-D w sumie pull and bear nie ma takich wielkich powierzchni i dzialów wiec moze sie tam ograniczą do kierownika..:szok::confused::dry:
dzieki słonko za informacje...

Faktycznie dużo pracowników. Jeśli masz doświadczenie jako kierownik sklepu, to chyba nie chcą abyś była kierownikiem działu? Chociaż- zależy ile ci zaproponują. Przecież i tak zaraz będziesz na L4, prawda?:-):-):-)
A kto to dyrektor sklepu? Regionalny?

dobranoc dziewczyny do jutra kolorowych snów dla wszystkich

Dobranoc!

Dobranoc Bernardko :) Spokojnej nocy..

Loree - sobieski waniliowy + coca cola albo pepsi
Nawet nie wiedziałam,że jest waniliowy sobieski. Ja raczej nie piję wódki, ale uwielbiam wszystko waniliowe. I smak i zapach i kolor nawet.
Ja ostatnio kupiłam jakis likier kawowy. Dobre w smaku, ale dużo się tego nie da wypić i niestety żadnego kopa po tym nie ma.

Faktycznie dużo pracowników. Jeśli masz doświadczenie jako kierownik sklepu, to chyba nie chcą abyś była kierownikiem działu? Chociaż- zależy ile ci zaproponują. Przecież i tak zaraz będziesz na L4, prawda?:-):-):-)
A kto to dyrektor sklepu? Regionalny?

.
no doswiadczenie mam, ale wiesz kazda firma ma swoją polityke, a zwlaszcza taka duza jak ta...:happy2:
tez jestem ciekawa czy dyrektor to regionalny ale chyba nie.... widzisz w kazdej firmie jest inaczej.....
a dobrze mowisz kochana mam nadzieje jak najszybciej isc na L4:-D:-D:-D

no nie wiem czy wiesz ale u nas trzeba sie wkupic w łaski naszej oPani Najjaśniejszej Hanki:-D i reszty pijaczek.....:tak: dzisiaj widze libacji nie ma, dziwne hmmm nie ma hanki, kaprychy, kropeczki, lolitki i andzi i jakas abstynencja zapanowala:confused:

marzenko...byle do piatkowego wieczora a bedzie sie dzialo :P

Asik...no właśnie...no bo Wielmoznej Księżnej Hance trzeba flachę stawiać
A MNIE NIKT NIE POWIEDZIAŁ O WKUPNYM :-(:-(:-(
I TERAZ PEWNIE MAM PRZECHLAPANE :-(:-(:-(
To po drineczku ;-)

Badaicka nie przepraszaj takie historie pozwalają nam a napewno mi zastanowić sie nad zyciem i na chwile zatrzymać się i pomyśleć nad tym co mam i co jest ważne i dlatego dziekuje ci za tą historię choc smutna ale takie jest nasze życie okrutne.
:-):happy2:
Jaki to ma związek z blizną po cc? Pytam, bo ja też miałam cc.
Loree u mnie chodzi o to, że ja po lekach na astme przytyłam i poszło mi w brzuchol i lekarz obawia się,że blizna w moim przypadku moze nie wytrzymać i się rozejśc zwłaszcza gdybym miała miec taki brzuch wielki jak z Paulą

Loree dyrektor sklepu zarzadzał calym sklepem na miejscu, byl przelozonym tych wszystkich menadżerów poszczególnych działow
ło żesz matko co sobie nawymyslali heheh piedziesiat tysiecy kierownikow hahahah:-D:-D ale w sumie Zara jest faktycznie ogromnym sklepie to nie ma sie co dziwic , jakby mial jeden kierownik ogarnąc wszystkie dzialy to by sie zajezdzil chyba...:tak:

Nie wiem Marzenko co ci doradzić. Może dobrze kombinujesz z tym strojem, ale to zależy na kogo trafisz. Bo na kierownika może powinnas bardziej oficjalnie się ubrać?
Co do zarobków- ja nie lubię tego typu pytań na rozmowie.
Jak powiesz za dużo to źle, a jak za mało to też nie dobrze, bo znaczy,że się nie cenisz. I bądź tu mądra.
Ale będę trzymać kciuki i czekać na relację. Powodzenia

Uciekam babeczki, do jutra. Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry