Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to wszystko wkurzajaceI wez sie tu czlowieku lecz
Nie daje sie tych pecherzykow przekluwac laparoskopowo?
![]()
Miesiąc w miesiąc - kobito to ja meldunek musiałabym zmienić na adres szpitala.:-)
Lece dziewuchy - orka wzywa.
Hanka, sluchaj... Co z Twoim PCOS? Pamietam, ze LH i FSH nie potwierdzaly, ale co mowi lekarz? Powiedz mi, mialas robione HSG (badanie droznosci jajowodow)?? Skoro Twoj facet ma wszystko ok z zolnierzykami, a po pregnylu pekaja Ci pecherzyki, to moze cos jest wlasnie nie tak z Twoimi jajowodami? Inna sprawa - mialas robione badanie na wrogosc sluzu? Jeszcze inna sprawa - mialas badane hormony tarczycy? I co z Twoja prolaktyna, nadal bierzesz bro?
Wybacz o Pani mą niefrasobliwość!Hola, hola Kierowniczko
księżna wszystko widzi

mamusia tatus i synio razem w jednym pokoju ... i sie kuźwia im wydaje ze są najwspanialsi
a niestety teraz musze z nimi wspolpracowac... (ZA CO???
) Jajowody drożne, wynik idealny LH/FSH cieszy mego lekarza ale twierdzi że dla niego lepiej żebym miała wyniki do dupy a zaszła w ciążę niż tylko miala idealne wyniki, tarczyca zbadana, prolaktynę znowu zbijam bo za długo brałam bro i spadła mi do 0,1 a po miesiącu nie brania bro zaś mam ponad 100.
Mój książkowa sperma i jak zapytałam czemu nie zachodze jak wszystko jest ok to powiedział że się boi że to wszystko w mojej głowie siedzi.
Badanie na wrogość śluzu mogę zrobic najbliżej we wrocku jakieś 130 km od mła.
No to w zeszłym cyklu chlałam, bawiłam się, uprawialiśmy sex kiedy się chciało i z reguły na fazie i tez nic.
Więc się ja też pytam o co kaman.
Cześć Dziewczyny
U mnie średnio - krwawienia wróciły więc leżę plackiem:-(

u mnie pewnie jest, bo nigdy nie mialam problemu z jego kupieniem tutaj, ale z zalatwieniem jego wiaze sie duzy koszt niestety

Witam Babeczki
Kroptusiu nic sie nie martw bedzie dobrze, dotrzymalas do 26 tc, to dotrzymasz do 36 a nawet do 38 tc![]()