Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to bol-napiecie jakby @ miala przyjsc...az mdli..tak w brzuchu nieprzyjemnie mrowieje..i nabrzmiale cycy..ale to tak mam zawsze przed@...lewy jajnik jakby od owulki scisniety..coraz kluje- da sie go odczuc..A u mnie to chyba jednak nie @polecialo mi troszke rozowego sluzu, za troche takie malusienkie skrzepiki( chyba 3 ) myslalam ze zaraz sie rozkreci @ a tu wylecialo troszke brazowego sluzu i cisza ( sorki za szczeguly ) ale zaczelam sie martwic co to moze byc
zawsze mialam troche rozowego sluzu,troszke malutkich skrzepow i zaraz byla juz krew (normalne @ ) a tu dzisiaj takie cos
chyba jutro szczele sobie testa jak przez noc nie dostane normalniego krwawienia miesiaczkowego bo zaczelam sie martwic
:-(
głowa do gory! czekamy na tesciorka! :-) trzymam kciuki!pamietaj @ nima jest nadzieja! ;-);-)Witam się z samego rana :-) Jestem po teście. Wyszedł negatywny. No cóż, spróbuję jeszcze za kilka dni. Miłego dnia wszystkim!

czyli magia podświadomości...

ehh... a widze ze sie ropogadza to se w pracy robic nie bede
ja juz sie z najgorsza robotą obrobilam! :-) teraz musze isc to pokazac eee.... nie chce mi sie tam do nich isc! 

po co se psuc piąteczek!