Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pierwszyraz widze żeby się któraś z @ cieszyłaJa wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazłaPierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka
)))))))))))))))))

Ale dobrze że masz takie podejście:-)Ewuniu, przytulam mocno:-
pomijam ze i tak mam dzisiaj ciążki dzień .... :-( dzisiaj 3 rocznica taty
[*] :--
-( i czeka mnie przeprawa rodzinna na mszy ... hmm... przyjezdza babcia (taty mama) a ona lubi polamentować ... i wprowadza zazwyczaj straaaaasznie smutną atmosfere!
![]()
MMMMM truskaweczki. Nie moge się doczekac kiedy będzie pełnia sezonu:-)Pewnie że się podzielę..u mnie truskawki 6zł na kilogram..będę wpierniczać ile się da..
![]()
Wiecie co, wk*wiają mnie teksty " prosze się wyluzować, nie mysleć...." A czy któryś powiedział JAK to zrobić. M. wczoraj powiedział jak jeszcze raz to usłyszy to nie ręczy za siebie:-)Ja postaram się dostosowac do rady mojego lekarza ,który od jakiegos czasu powtarzał mi ,żeby nie podchodzić do tego tematu w taki sposób. Powiedział '' musi pani się wyluzować a zajdzie pani w ciąże naprawde szybko, w tej chwili nastapiła jakas blokada i żadne fikołki ani kombinacje alpejskie z mnitoringiem oraz wsłuchiwanie sie w organizm nie pomogą.'' Próbowałam dostosować się do jego rad ale jakos kiepsko mi to wychodziło.
Tylko porządnie się edukuj. I zeby ci się umysł nie przegrzał to 15 min nauki, 60 min na BBja sie odmeldowuje dziewczynki idę się edukować !!

Witam się z samego rana :-) Jestem po teście. Wyszedł negatywny. No cóż, spróbuję jeszcze za kilka dni. Miłego dnia wszystkim!

kto się skusi na kawkę???
odnosnie mdłości.. jak byłam młodsza to jak przychodził @.. to oblewały mnie poty, wisiałam nad ubibacją 1-2 dni i w łóżku cały czas leżałam.. bólu nie uśnieżały zadne tabletki.. męki przechodziłam..
No to masz kochana namiastkę porodu;-)
No u mnie w Kluczborku tyz pochmurno i duszno wiec moze coś z tego bedzieeee to moze dam rade z tym porodem.. oczywiscie jak zajdetylko wtedy mnie mama za reke trzymala teraz moze M.. w kazdym razie dzis chyba lunie dzis na opolszczyźnie.. bo zaczyna sie ciut ciemniej robic.. i duszno jest.. a wczoraj było w cieniu 27 stopni.. pomyslec ze to maj..
Mam nadzieje, że się jednak rozkręci.A u mnie to chyba jednak nie @![]()
SuperJa wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Przytulampomijam ze i tak mam dzisiaj ciążki dzień .... :-(
WitajWitajcie dziewczyny..
Super bardzo się cieszę.TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!