reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hanka, ja na Twoim miejscu wykorzystałabym sytuację i chłopa i na weekend pojechałabym do czeskiego Cieszyna (Praga trochę daleko, ale piękna jest), romantyczny weekend a przy okazji zakupy w czeskiej aptece:tak:
Złoty Bażant albo Pilsner Urquell - mniam, mniam......

reklama
Dla tych co chcą kawę:

images
images
images
images

troszkę herbatki:

images
images
images

Coś słodkiego:

images
images
images
images

images
images
images

images
images
images

Na humorek:

images
images
images
images

images
images
images
images

images

Dla głodnego:

images
images
images
images

można zaczynać imprezkę!!:-D

Wszystko mi sie podoba. Jak bym się dorwała to okruchy byście tylko zlizywały:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hanka, ja na Twoim miejscu wykorzystałabym sytuację i chłopa i na weekend pojechałabym do czeskiego Cieszyna (Praga trochę daleko, ale piękna jest), romantyczny weekend a przy okazji zakupy w czeskiej aptece:tak:
Złoty Bażant albo Pilsner Urquell - mniam, mniam......

Na ten cykl mam bo dzwoniłam do Super G i oznajmiłam że lek jest nie do zdobycia. Powiedział mi że ma zapas kilku fiolek więc mam być.

Wezme od niego recepty i zajade do czech- bliżej mam do harachova:-D

A mój pracuje zazwyczaj w weekendy a jak ma wolne to zazwyczaj w tygodniu.
A co do wycieczki to kobieto ja go po 4 latach w zeszłym roku namówiłam go na wakacje.:-D

Niunia!!!! za 20 min jestem u Ciebie. Poproszę Malibu z mlekiem (chociaż podobno niemodne) albo zimny browar, a najlepiej jedno i drugie.do tego jakiś schaboszczak. I do tego Late Machiato, sernik .... może wystarczy:)

reklama
Spadam M. przyjechał. Jedziemy odebrać autko od mechaniora i na pierogi:D i kapustę

Tylko pamiętaj nie zjedz wszystkiego bo ci w dupsko pujdzie. Zostaw dla nas

No jedna sie odezwała!

Ale jakoś posępnie dzisiaj, nikt nie ma ochoty się przyłączyc?
Ja tu wam stawiam a wy co!

Oj imieninki to ja chyba bez was obejdę!

A co masz dzisiaj????

Do góry