Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Testowałaś już??Ja też czekam na @ powinna być już 2 dni temu!!!!! a tu ani widu ani słychu, niech przychodzi już wreda!!!
U mnie teraz zaczęło padaćU mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
Prąda mnie wyłączyli i coś czuję że dzisiaj jeszcze nie raz wyłączą.

Musisz jeść bo niedługo znikniesz ;-);-);-)jak malza nie ma to siedze o suchym pysku bo nawet kanapki nie chche mi sie zrobic...![]()
Widzę, że do wyboru do koloru ;-);-)Dla tych co chcą kawę:
![]()

Maja - ja iwem, że to jest trudne ale każda z nas przez to przechodzi co miesiąc i słyszy dookoła, żeby wyluzować itp., itd.Witajcie dziewczyny. Dawno tutaj nie zaglądałam. Wcześniej potrafiłam was czytać i czytać przez to tylko się nakręcałam i codziennie doszukiwałam sie objawów ciaży.
Dodam ,że to był nasz 9 cykl starań.

Witaj kochana - czemu tak rzadko do nas zaglądasz - dzięki za fluidki - super że maleństwo rośnie zdrowoCześć Dziewczyny
Przesyłam ciążowe fluidy: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-)U nie też okropnie padaSiemacie Lachony
U mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
i grzmiFull wypas - dziękimożna zaczynać imprezkę!!![]()

ja jeszcze nic nie piję - ale mam zamiar się dobrać do winka swojskiegoTo ja się przyłączam do imprezy!!!!!!!!!!! już pije martini ze spritem a czeka na mnie jeszcze śliwowica łącka:-)

no to pewnie szczęśliwy tataA Kinia znowu buszuje;-) Dziś pokazała tacie jak umie wypychać mi brzuch i poczuł jak kopnęła.![]()
:-)
noo jestem!!!
nauczona co nieco najedzona do syta pyssssssssszną pizze zrobiłam z tuńczykiem, uwielbiam !
a tu widze że impreza ful wypas się szykuje ja sie dołączam kupiłam sobie redsa i zaraz zaczne popijać,
M mój dzis wrócił wcześniej z pracy i tak mi humor tym poprawił a dodam ze nie tylko tym że wrócił wcześniej ale tym co zrobił po przyjeździe.........
wiesz no dla mnie to jeszcze dla ciebie tylko
mam pytanko: któraś zakupiła sobie może tę bransoletke Powiedz Tak Transplantologii? bo kurde u nas w rosmanie nie ma, na allegro strona niedostepna nie wiem gdzie mam ją kupić![]()
:-)
(pytacie skad sie wziaaaaaaaaalem??? Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek....) 
Dokładnie i tylko to się liczy.Kinguś - M miał dobre intencje - wymienisz rozmiar i będzie dobrze![]()
Szczęśliwy:-) Jak zaszłam w ciąże to mi podziękował, że spróbowałam pomimo lęku o kolejną ciążę.no to pewnie szczęśliwy tata:-)
![]()