Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokladnie...sztuczne zabki.
nakladam pedzelkiem taka mase konsystencji maki z woda,rozne warstwy jedna na druga,do powstania bryly zabka,potem wkladam do pieca i to sie wypala...na swira moge sie zalapac...pelna geba ze mnie swir...cholera
Loree - kochana pewnie, że dasz radę
Turcja - byłam w podróży poślubnej 2 lata temu:-)
rozumiem, że lecicie w dzień![]()
andziu rozwalilas mnie na łopatki tym streszczeniembravo!
jak tam kochana u ciebie z otwarciem gabinetu powiedz?? kiedy otwierasz bo nie mam sie gdzie leczyc:-sorry2:

Dzieki jestescie kochane...wiedzialam,ze moge na Was liczycOlu - myślę, że razem napisałyśmy o wszystkich dziewczynkach:-)
jeszcze Elfa - zafasolkowana, dzidzia rośnie
Makaronka - zniknęła
Pssingby - zajada chipsy w ukrycie przed M, dzidzia rośnie i fika

bo to jeszcze za "moich czasow" bylo.
ide wziac kolejna tabletke ba migrene 

Loree ja bym zrobiła tak samo jak Ty. Wolałabym lecieć w dzień byleby się dzieciątko nie męczyło i nie denerwowwało..

Jezdem
Wolna
W sumie nie pijana
Ale noge się dobic tutaj
Troche to trwało no ale zawsze qurwa coś.
Jak wam się podobał film o Kapryśce?????
heheh ja ogólnie żłopie winko czerwone półsłodkie albo martini bialeMarzenka co żłopiesz KIEROWNIKU?
a dzisiaj to sprite'a
eh no to rzeczywiscie.... lepiej poczekac zeby cos fajnego znalezc...Marzenko - na razie muszę się skupić na egzaminie - 6 czerwca na podyplomówce
potem ostro szukam gabinetu lekarskiego, w którym będę mogła przyjmować w jakiś dzień - dopiero jak się trochę rozkręci to wtedy skupimy się z koleżanką na szukaniu jednego pomieszczenia tylko dla nas
na razie to są jednak koszty i chyba by mnie wykończyły miesięcznie![]()