Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi wychodza same corcie tylko we wrzesniu jeden synek jest
wlaczylam sobie jakas stara plyte z muzyka, wlasnie leci piosenka selenynie pamietam tytulu ale jest sliczna az mi lezki polecialy
![]()
JA CHCE BYC MAMA !!!!!
Olica- sliczny brzuszek, moim zdaniem na dziewuszke
mi wychodza same corcie tylko we wrzesniu jeden synek jest
A ja urzadzilam sobie dzisiaj singlowy wieczor pijacki, siedze sama i pijem piwka ;-) mam ich az 8 wiec jesli je wypije wszystkie to bede lezec pod stolem i nie wstane do jutra,hehemi juz po pierwszym zaszumialo
![]()
wlaczylam sobie jakas stara plyte z muzyka, wlasnie leci piosenka selenynie pamietam tytulu ale jest sliczna az mi lezki polecialy
![]()
JA CHCE BYC MAMA !!!!!
Lilu skarbie główka do góry, komu jak komu ale Tobie sie uda zabczysz a to specjalnie dla Ciebie świezutkie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

piękne.. bardzo mi sie podobają..Jak wciśniesz wybierz to nie wciskam wyślij tylko samo wskakuje w załacznikach
a tak przy okazji - chcę miec ciemne meble w kuchni
kochana nie przejmuj sie.. o 15 nie jest az tak zle.. ale jutro zrob pozniej moze byc o 19..o kurczak a ja dzis zrobiłam o 15 to jak jutro zrobie o 19 to będzie wiarygodny??
dziękuję ci kochana za podpowiedzi
ja też chce skorzystać jesli moznaPrzesyłam worek fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za darmochę :-)