reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

To niech leci po kolejne.

Moja kumpela impezowiczka na maxa zawsze szantarzuje swojego, że jak jej pozwoli pić wieczorkiem to da się mu puknąć. Sam lata po browara - ubaw zawsze mam na maxa.
no to faktycznie.. nie mowie ze tez swieta nie jestem pod wzgledem szantazowania, pomimo ze i tak wiem ze go zgwalce to poszantazuje i jeszcze dostaje to co chce:-):happy2:

reklama
no to faktycznie.. nie mowie ze tez swieta nie jestem pod wzgledem szantazowania, pomimo ze i tak wiem ze go zgwalce to poszantazuje i jeszcze dostaje to co chce:-):happy2:

A tak żeś się reklamowała cicha, spokojna, nieśmiała - ***** prawda wariat na maxa jesteś.:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam szantarz zawsze albo podejście przeciwnika. Ostatnio zapytalam mojego czy uważa że mi cycki urosły bo coś mam tak strasznie dużo w staniku. Rach ciach i samiec był gotowy.

Ja dzisiaj sie pojawiam i znikam jak czarnoskory na przejsciu dla pieszych :baffled:

Zaraz ide wciagnac moja mniamnusna rybke (lososia w ciescie francuskim) Juz mowie to nie moja robota, kupilam se dzis gotowca ale jest pyszny.

t
Rozdaje Wam wirtualnego torta rocznicowego i drugi worek fluidków !!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HAHAHA

Coś czuje że sama tego torta opierdzielisz:-)

Ja dzisiaj sie pojawiam i znikam jak czarnoskory na przejsciu dla pieszych :baffled:
Zaraz ide wciagnac moja mniamnusna rybke (lososia w ciescie francuskim) Juz mowie to nie moja robota, kupilam se dzis gotowca ale jest pyszny.

My mamy same smażalnie ryb wokoł siebie więc rybki bardzo częso zaliczamy

Witajcie dziewczynki ja tylko na chwilkę bo zrobiłam dzis drugi test owulacyjny i wyszła taka sama kreska testowa jak wczoraj i zgłupiałam juz kiedy ma być ta owulka??

no to zrob jutro.. musi byc ciemniejsza testowa lub rownego koloru.. jesli jutro bedzie slabsza to dzialaj.. albo spokojnie co dwa dni dzialaj a jak wyjdzie tescior pozytywny to wtedy na bank po 18h i 30.. czyli z rana i wieczorkiem nastepnego dnia..

hanka nie przesadzaj ja wariat?

Olica gratulacje roczku:)

Ostatnia edycja:
A tak żeś się reklamowała cicha, spokojna, nieśmiała - ***** prawda wariat na maxa jesteś.:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam szantarz zawsze albo podejście przeciwnika. Ostatnio zapytalam mojego czy uważa że mi cycki urosły bo coś mam tak strasznie dużo w staniku. Rach ciach i samiec był gotowy.

ja mojemu też zawsze mowie ze po % mam wieksza fantazje...:-)

reklama
Do góry