reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kasiu najpierw musisz załozyc konto na Allegro, oni przysyłaja Ci list z kodem czy czyms takim żeby się zalogować, a to troche trwa (jakieś 2 tygodnie)... jeśłi masz ochote cos stamtąd kupić to watro miec takie konto, a jak wejdziesz na ich strone to na pewno znajdziesz dokładne instrukcje jak załozyć konto... Co do Twojego ostatniego pytania to ja musiałam cały palec włożyć żeby poczuć szyjke, jak już ją dotkniesz to nie będziesz miała watpliwości czy to jest to:-)

dziękuję kochana:) to u mnie jest trochę niżej, bo przed @;-)ale będę mądra dzięki Wam:-D:-D

reklama
wg mnie to wlasnie ta dziurka się otwiera i zamyka;-) przez nią leci np krew. Stąd powinna być zamknięta w ciązy, otwarta w owu (czy jakoś tak)
quote]

no tak chyba jest....Boze nie mialam pojecia ze to tak wyglada....dziewnie jestesmy skontrulowane heh

hej dziewczyny!!! muszę przyznać że te zdjęcia są naprawdę okropne, ja też nie widzę róznicy poza tym śluzem...

no wlasnie ja tez nie dojrzalam innej roznicy,ale przygladne sie jeszcze raz...

Romka - to są zdjęcia szyjki macicy czyli wejście do niej. Dziurka otwiera się w fazie płodnej a lekko zamyka jak się zbliża do okresu.

hmmm a czy przez nia dostaja sie plemniczki..?

ja tego chyba nie ogarniam... chyba sobie to inaczej wyobrażałam, nie wiem czy wogóle sobie wyobrażałam...

ja sobie wyobrazalam zupelnie inaczej....

Ta dziurka to chyba tam wnikaja plemniki i tam sie zaczyna zycie tak sobie mysle ale jakies dziwne to to chyba wescie do macicy jest chyba zglupialam cala blle:angry::baffled:

jezeli przez taka malutką szparke te plemniczki maja dotrzec,to ja juz sie nie dziwie,ze nie moge zajsc w ciaze heh,pewnie sie gubia bidoki juz na starcie....

I ja tak uwazam masakra biedne ale sie musza zmeczyc zeby tam sie dostac istna silownia dlatego juz wiem ze jak sa slabsze plemniki u mezczyzny to bardzo trudno jest zajsc w ciaze bo one poprostu nie daja rady ehhh

chyba jednak zle lokalizowalam tę szyjkę...ale juz teraz wiem, tak na dłuwgości wskazującego calego palucha;-) bo ja na cos wczesniej sie natykalam ale to tak na długosci 2 cm więc cchyba to nie była szyjka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:-D
więc wg mnie mam ją raczej wysoko;-) ale czy jest miękka , twarda to chyba jeszcze nie jestem na takim etapie zeby to ocenic:-D

albo ze strachu zawracają:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

chyba jednak zle lokalizowalam tę szyjkę...ale juz teraz wiem, tak na dłuwgości wskazującego calego palucha;-) bo ja na cos wczesniej sie natykalam ale to tak na długosci 2 cm więc cchyba to nie była szyjka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
więc wg mnie mam ją raczej wysoko;-) ale czy jest miękka , twarda to chyba jeszcze nie jestem na takim etapie zeby to ocenic:-D
Katarzynka a może błonę dziewiczą wyczułas he he he... ale mamy goracy temat... a co do twardości czy otwarcia to ktos tu fajną stronkę podawał jak sie tego nauczyć...

Ostatnia edycja:
wg mnie to wlasnie ta dziurka się otwiera i zamyka;-) przez nią leci np krew. Stąd powinna być zamknięta w ciązy, otwarta w owu (czy jakoś tak)
quote]

no tak chyba jest....Boze nie mialam pojecia ze to tak wyglada....dziewnie jestesmy skontrulowane heh

no wlasnie ja tez nie dojrzalam innej roznicy,ale przygladne sie jeszcze raz...

hmmm a czy przez nia dostaja sie plemniczki..?

ja sobie wyobrazalam zupelnie inaczej....

jezeli przez taka malutką szparke te plemniczki maja dotrzec,to ja juz sie nie dziwie,ze nie moge zajsc w ciaze heh,pewnie sie gubia bidoki juz na starcie....

albo ze strachu zawracają:-D:-D:-D

no to te plemniczki naprawdę mają ciężko... to wszystko wyjaśnia:tak::tak::szok:

I ja tak uwazam masakra biedne ale sie musza zmeczyc zeby tam sie dostac istna silownia dlatego juz wiem ze jak sa slabsze plemniki u mezczyzny to bardzo trudno jest zajsc w ciaze bo one poprostu nie daja rady ehhh

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W czasie płodnym jest tak wysoko, że ledwo sięgasz, ale to zależy jeszcze od budowy kobiety.

reklama
Do góry