Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pol dnia jak nic mi to zajmie + odrobina pracy i dzien zleci!
ale to w koncu pon wiec mozna tak z przymrozenie oka pracować! prawda!
:-) chociaz wczoraj moj mąż juz nie wyrobil i mnie z domu wyciagnal do Łazienek i do kina! :-) dobra zaczynam czytac! Agniesiak a ty dzis nie w pracy jesteś??

O!! Loree powiedzial co wiedzial i uciekla :-(
NICH MNIE KTOS PRZYTULI ;-)

co ja mam działać do jasnej ciasnej???????????!!!!!!!!!
Ja wiem że mówią że jak dobry koń to po błocie pociągnie ale bez przesady...Ja mam @!!!
hihihihihihihih

maz wlasnie wlaczyl jakis kanal i mowi ze glupi i glupszy leci w tv i czy chce ogladac....bomoglabym sie poczuc jak wsrod swoich...no i masz...to se bestia po 8 latach rozpanoszyla![]()
kolanko daje sie ostro we znaki bo ta przeprowadzka, pakowanie, sprzatanie mieszkania przed checkoutem itd....dalo w dupe, a raczej w kolanko:-)
o operacji staram sie nie myslec ale sie jej juz boje, a najbardziej to mi smutno, ze meza nie bedzie w polsce przy mnie....juz mi sie ryczec chce jak sobie pomysle ze czeka mnie miesiac samotnosci w kraju....
Ale fajnie, mnie ciągnie w takie wiejskie klimaty ostatnio. Macie w planach powrót do Polski czy juz tam chcecie zostać? Ja nie chciałam z Polski wyjechać, ale nigdy nie mówię nigdy.moj adres nalezy jeszcze do Londynu, ale pare przecznic dalej jest juz Kent. Bardzo spokoja dzielnica, moj szwagier jak nas odwiedza z centralnego Londynu mowi ze czuje sie jak na wsi.

Udało mi się troszke poczytac, ale nie daję rady.Ale śmieszne....ciekawe kto mi zreferuje????
Zajc, ja mialam ostatnio HSG, jak zreferujesz co sie tu ostatnio dzialo, to odpowiem na kazde pytanie, hihihi :-)
No to se ***** polatałam już

Znam ten filmik na pamięć i każdy tekst:-) Kiedyś w pracy był hiciorem więc tłukliśmy non stop:-):-):-):-)Kropeczka, jak po przeprowadzce???? Widze że już zadomowiona skoro na BB siedziałaś?? Nie było ofiar w talerzach??:-) Jak kolanko?? jak się czujesz??:-)
pewnie obie myslimy @po angielsku@ czyli inaczej niz reszta....jak z samochodem, ruchem ulicznym itd...
Nauczyłaś się leniwcu mały???:-) A na co się M. obraził?? To Łoś jest....też tak właśnie myślę ale co z tej owulki jak rano nic nie było bo mąż obrażony do pracy pojechał a do wieczora to może być za późno i dupa zbita![]()
:-Witajcie poniedziałkowo
Zmierzyłam dziś tempkę i było 36,6:-( Czyli fasoli nie ma.. Wiem, że miałam nie myślec i się nie nakręcac no ale.. cóż..zaczniemy od czerwcowego cyklu;-)
Teraz trzymam kciuki za Wasze przyszłe i obecne Fasolki w brzuszkach!

Spoko, jak coś dzwoń po nas, my Cię obronimyano ano za 4 dni a stracha z dnia na dzień mam większego chyba z ucieknę z tamtąd w piątek a pisalam wam ze o 12 sie bronie w samo południe jak w westernie

cześć Loree.... Wyczytałam że do Turcji się wybieracie, a kiedy??? :-) My byliśmy w Tunezji w wakacje, słońce plaża, luzik. ALe ci zazdroszczę:-)Ja znowu tylko na chwilkę. Mam na głowie pranie, prasowanie i pakowanie.![]()

CHociaż, jakie AA jak tu nikt nie ma zamiaru sie leczyć
czesc laski;-)
ja juz po kawce, zabieram się dziś porządnie za poprawianie mojej pracy ;-)
czuje już w podbrzuszu , że @ się zbliża wielkimi krokami..
buziaki

Cześć Marzenko. To promotor Ci oddał pracę do poprawiania?? dużo masz do zrobienia?? w ogóle wszystkie rozdziały napisałaś już??
Co do @... ja tez mam mieć w tym tyg. Ale nic nie czuję. Cycki mnie w ogóle nie bolą. Apetytu brak, tempki nie mierze...tak w ogóle bezpłciowo sie czuję....
Wszystkie będa fikac