badaicka
Paulusia i Filipek
No kochanaOj Kochana poczekaj aż mąż wróci, juz on Cię popędzi do roboty

I żeby nie było to gary juz pozmywałam i obrałam pyrki jeszcze pranko rozwieszę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kochanaOj Kochana poczekaj aż mąż wróci, juz on Cię popędzi do roboty
Moze bedę sie powtarzała ale ŚWIAT JEST PEŁEN DEBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!! I takich bezmózgich yetiwiem coś na ten temat nie raz mi sie zdarzało niechcianych gości akurat w taki dzień a nie innyheh a ja to mam super szfagierke wie że ja musze leżeć ale to było jeszcze jak ledwo co po plamieniu a wtedy to już wogóle leżenie przymusowe to ona chciała mi dać dzieci do pilnowania a mój M na to że nie bo musi leżeć i nie da rady pilnowac (co tez mam jeszcze małego synka)no a ona na to ona jeszcze leży
co za wredność dzieci może dać do jej mamy lub do jej brata dziewczyny ale nie ona woli zawsze mi dawać już nie raz mi robi takie coś wogóle nie patrzy na to że ja moge stracić ciąże bo ona ma trójke to i co mi może byc co to ma znaczyc już tyle razy się na niej pzrejechałam że kur...cy można dostać
ale mam ją w doopie i hej:-)
A WITOJCIE WITOJCIE-HEJ!!!!!!!!Zajączku głowa do góry!! Zobaczysz te dwa dni mimo wszystko będa miłe, na pewno, jesteś pomysłowa kobitka i na pewno dasz sobie radę:-)
Zaniepokojona - ja bym na Twoim miejscu skonsultowała te wyniki z gin, bo ten wzrost faktycznie jest spory, najważniejsze jednak, że mieści się w normie i nie mam co się martwić na zapas!!
A tak wogóle to się witam:-)
Kochana,bo kuchnie akurat ogarnęłamBADAICKA ja nie widze bajzluu mnie chociaz pomyte to i tak lada zawalona bo to a to tamto i w zlewie juz zbierają się naczynia sama nie wiem skąd to się bierze rano posprzątane a tu kurka znowu
ps.ładniutka kuchnia tez mam ciemne meble;-)
No to Bardzo w dupę jeża inteligentna.... Po prostu na zbyt dużo jej już pozwoliłaś i chce wejść Ci na głowe.wiem coś na ten temat nie raz mi sie zdarzało niechcianych gości akurat w taki dzień a nie innyheh a ja to mam super szfagierke wie że ja musze leżeć ale to było jeszcze jak ledwo co po plamieniu a wtedy to już wogóle leżenie przymusowe to ona chciała mi dać dzieci do pilnowania
Bernadko, ja się za bardzo nie znam. Ale skoro sa w normie to chyba dobrze???to jak wydaje wam sie dziewczyny że dobre mam te wyniki??
Cześć Wikulkaa:-) Ja sobie dam radę...tylko ja nie chcę gości, ja chcę M tylko dla siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zajączku głowa do góry!! Zobaczysz te dwa dni mimo wszystko będa miłe, na pewno, jesteś pomysłowa kobitka i na pewno dasz sobie radę:-)
A tak wogóle to się witam:-)
Ty nie myśl o sprzataniu tylko o sobie i fasolce, kuchnia nie zajac nie ucieknie;-)BADAICKA ja nie widze bajzluu mnie chociaz pomyte to i tak lada zawalona bo to a to tamto i w zlewie juz zbierają się naczynia sama nie wiem skąd to się bierze rano posprzątane a tu kurka znowu
ps.ładniutka kuchnia tez mam ciemne meble;-)
Oj tak,tak Patrysiu robota nie zajac(bez skojarzeńTy nie myśl o sprzataniu tylko o sobie i fasolce, kuchnia nie zajac nie ucieknie;-)