reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Zajączku pisałam sama prace ale ją na początku marca oddałam i tak szczerze to niewiele z niej pamiętam tylko wiem o czym pisałam a częsci teoretycznej nie pamiętam i raczej nie zdazę sobie jej przypomnieć na tyle żeby potrafić powiedzieć dokładnie co napisałam

reklama
mnie bolał brzuch i piersi tak jak na okres, byłam wściekła, żę znów się nie udało...ryczałam od następnego dnia po diagnozie owulacji, że była, że się na pewno spóźniliśmy i Maleństwa nie ma....a było..po 14 dniach, odstawiłam zgodnie z zaleceniem na 3 dni luteinę i miesiączki brak, test z krwi hcg wykazał ciążę!!!!!Teraz śpi sobie obok mnie moje Maleństwo w łóżeczku:)Czasem Maleństwa robią nam niespodziankę:):)
No rzeczywiście super niespodzianka:):-):-) Gratuluje maleństwa...Mam nadzieję że nam się też tak uda:-)

Do gina na 10.30, ale potem jade do pracy wiec odezwe sie dopiero jutro , mam nadzieje ze przyniose dobre wiadomosci:-) tylko przy tych moich podejrzeniach pco to moze byc roznie z @ i tego sie boje.

Witam się i ja:-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BB-ych MAM!!:tak:
A umnie tempka 36,6:baffled: więc wiadomo, nadzieja prysła w tym miesiącu.
Następne fikanka niedługo po @:-)
Pozdrawiam:tak:

WITAM:-)
Jestem po skromnym śniadanku niestety mdłości mdłości i mdłości a wczoraj to miałam miske cały czas przy sobie:-(no cóż musze to przetrwac:tak:

Jutro idędo pracy wiec odezwe sie dopiero w srode rano:-) staram sie nie nakrecac ale kiepsko mi idzie;-) patrzyłam na kalkulator ciazy i to bylby juz 4 tydzien i 5 dzien, na jutro juz prawie 5 tygodni to moze juz sie czegos dowiem... heh az sie usmiecham;-)

mi pierwszą ciąże w 5 tygodniu gin wykrył;-)

Domelko trzymam kciuki:tak: A ja w środę mam rozmowę kwalifikacyjna o 11 w sprawie pracy:-)

ooo trzymam kciukaski mocne:tak:

widze, z e nie tylko mi cos humor sie popsul..czekam czekam..ale coraz bardziej czuje sie okresowo:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(tak dolem boli ..jakby lada moment miala przyjsc@..wiec nie testuje jutro- szkoda testu..skoro sama przyjdzie 27..to bez sensu!

ja tez miałam ból brzucha itp.a jest fasolka co mi tu się nie smutac @ nie ma testować:tak:

Chcąc nie chcąc jutro skoro już mam wizytę, to zapytam lekarza o te moje plamienia. To juz będzie 3 lekarz i pewnie trzecia teoria . Ale skoro już wywalę 100 zł za wizytę, to niech oprócz badania się jeszcze wypowie na ten temat.
Uciekam kobietki. Was chyba juz tez tu jest niewiele.
Pewnie jutro na chwilkę wpadnę wieczorkiem się pożegnać.Już mi smutno bez was. I smutno mi też bo pewnie ze staranek nici. Zamiast tego pewnie dostanę zapas tabletek dowcipnych na cały urlop! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobranoc! Słodkich snów.

pewnie płacisz pytaj się o wszystko:tak:

Witam sie z ranka.
dzis troszkę sobie przysnęłam z rana przy notatkach i tak na siedząco sobie trochę pospałam a teraz mnie szyja boli:wściekła/y::wściekła/y:
ale cóż muszę zjeśc sniadanko i wypić kawkę bo to już dziś wtorek a ja dalej w proszku jestem powtarzam to wszystko ale nic dalej nie umię. :baffled::baffled::baffled::baffled: ale sie boje tej obrony :baffled::baffled::baffled::baffled:

to ci się tak może wydawac a tak naprawde będziesz śpiewająco odpowiadać:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIOM I PRZYSZŁYM MAMUSIOM IIIIIIIIIIII TOBIE LOLITKO STO LAT STO LAT:-)

reklama
Zajaczku -sesje dzienna na BB - nie zadna tam naukowa czy egzaminacyjna....:-):-):-)
Tyle razy już robiłam test i nic.... boje się znowu rozczarować więc spokojnie czekałam na @. dzisiaj ide do gina to może coś zauważy, jak nie to pewnie każe mi iść na bete;-)
ja tez drze przed testowaniem za kilka dni i chyba niew bede sie nakrecac. Z objawow to bola mnie piersi isluz jest taki mleczny i jakos tak mi sie spac chce wieczorem duzo wczesniej, ale kto tam wie?? musimy czekac
Tym razem gin kazal mi brac duphaston caly czas potem zrobic test i jak beda dwie kreski to zaczac brac po 2 dziennie. Juz kiedys wam pisalam, ze nie powinno sie przerywac duphastonu bo jak @ ma przyjsc to i tak przyjdzie a przerwa w podawaniu progesteronu moze spowodowac poronienie...
Oraz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ LOLITKI Z OKAZJI URODZIN!!!!
tez dalaczam sie do zyczen oczywiscie.
Lolitko - wszystkiego naj naj naj....

Do góry