Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No rzeczywiście super niespodziankamnie bolał brzuch i piersi tak jak na okres, byłam wściekła, żę znów się nie udało...ryczałam od następnego dnia po diagnozie owulacji, że była, że się na pewno spóźniliśmy i Maleństwa nie ma....a było..po 14 dniach, odstawiłam zgodnie z zaleceniem na 3 dni luteinę i miesiączki brak, test z krwi hcg wykazał ciążę!!!!!Teraz śpi sobie obok mnie moje Maleństwo w łóżeczkuCzasem Maleństwa robią nam niespodziankę
![]()

więc wiadomo, nadzieja prysła w tym miesiącu.

Sto lat sto lat niech żyje zyje nam.... A kto??? LOLITKA 

Jutro idędo pracy wiec odezwe sie dopiero w srode rano:-) staram sie nie nakrecac ale kiepsko mi idzie;-) patrzyłam na kalkulator ciazy i to bylby juz 4 tydzien i 5 dzien, na jutro juz prawie 5 tygodni to moze juz sie czegos dowiem... heh az sie usmiecham;-)
Domelko trzymam kciukiA ja w środę mam rozmowę kwalifikacyjna o 11 w sprawie pracy:-)

widze, z e nie tylko mi cos humor sie popsul..czekam czekam..ale coraz bardziej czuje sie okresowo:--
-
-
-
-
-(tak dolem boli ..jakby lada moment miala przyjsc@..wiec nie testuje jutro- szkoda testu..skoro sama przyjdzie 27..to bez sensu!

Chcąc nie chcąc jutro skoro już mam wizytę, to zapytam lekarza o te moje plamienia. To juz będzie 3 lekarz i pewnie trzecia teoria . Ale skoro już wywalę 100 zł za wizytę, to niech oprócz badania się jeszcze wypowie na ten temat.
Uciekam kobietki. Was chyba juz tez tu jest niewiele.
Pewnie jutro na chwilkę wpadnę wieczorkiem się pożegnać.Już mi smutno bez was. I smutno mi też bo pewnie ze staranek nici. Zamiast tego pewnie dostanę zapas tabletek dowcipnych na cały urlop!
Dobranoc! Słodkich snów.
Witam sie z ranka.
dzis troszkę sobie przysnęłam z rana przy notatkach i tak na siedząco sobie trochę pospałam a teraz mnie szyja boli
ale cóż muszę zjeśc sniadanko i wypić kawkę bo to już dziś wtorek a ja dalej w proszku jestem powtarzam to wszystko ale nic dalej nie umię.ale sie boje tej obrony
![]()

Cześć Agniesiakszkoda że spadła
Ja nawet nie mierzę... ALe dobrze że masz pozytywne nastawienie
![]()

ja tez drze przed testowaniem za kilka dni i chyba niew bede sie nakrecac. Z objawow to bola mnie piersi isluz jest taki mleczny i jakos tak mi sie spac chce wieczorem duzo wczesniej, ale kto tam wie?? musimy czekacTyle razy już robiłam test i nic.... boje się znowu rozczarować więc spokojnie czekałam na @. dzisiaj ide do gina to może coś zauważy, jak nie to pewnie każe mi iść na bete;-)
tez dalaczam sie do zyczen oczywiscie.Oraz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ LOLITKI Z OKAZJI URODZIN!!!!