Haszitka
może kiedyś...
hej
TERMOMETR OWULACYJNY KUPIŁAM W APTECE ZA 6 ZŁ.TAKI SAM JAK ZWYKLY TYLKO WIĘKSZA PODZIAŁKA, JEST POPROSTU WIEKSZY I GRUBY.
U nas już zwykłych termometrów nie sprzedają. Tylko elektroniczne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
TERMOMETR OWULACYJNY KUPIŁAM W APTECE ZA 6 ZŁ.TAKI SAM JAK ZWYKLY TYLKO WIĘKSZA PODZIAŁKA, JEST POPROSTU WIEKSZY I GRUBY.
No to teraz trzymamy kciuki;-);-);-)kinguś no my juz chyba po owulce... jakos nie umiem tego rozpoznac, a pozatym nie zauwazylam albo nie rozpoznalam kiedy zrobilo sie juz po owu....
Śliczny piesioZmieniłam co nieco w profilu.
Ładne?:-)

hej
Marzenixx to wielkie gratulacja dla siostry!fajnie ze się tak udalo odrazu.My z siostrą też postanowilysmy , że razem będziemy miec brzuszki i wyszlo tak ze ona niedlugo rodzi...:-) a umnie pusto:-(
.

no moja siostra tez sie zdziwila ze tak szybko, bo z pierwszą dzidzią to kilka miesiecy trwalo, ale widac Paryz -magiczne miejsce

no to wyglada na jakies zalążki fasolki ??witam dziewczyny........pogladalam se te fotki jedzac serek.....i jakos mial dziwny smak...;-)![]()
kochana moze suwaczek sobie wstaw bo bedzie latwiej cos powiedziec bo nawet nie wiadomo ktory masz dc?No to teraz trzymamy kciuki;-);-);-)

sliczny piesioZmieniłam co nieco w profilu.
Ładne?:-)