reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Marzenixx ciesze się ze mi powiedzialas o tikanis:-) wspaniale, a gdzie moge jakies zdjęcia zobaczyc??? bo pewnie wstawila...wyslalam wiadomosc drugą nie wiem czy doszla...

Martynko a ty mialas mi napisac o inseminacji! no i jak bylo? byłaś?

Agniesiak ja nie testuję, bo nie mam po co..napewno nie jestem w ciązy:no::sorry:juz tak mam z @

Nektarynka, Gosiu witajcie witajcie.
Gosiu, ja tez musze odbębnić sesje na BB jak tylko mogę (tzn. nie moge oficjalnie oczywiście) :):)
Trzymam kciukasy za testowanie!!!!! Ale by było super:):) TZN. Nie "byłoby" tylko będzie super!!!!!!
Nektarynko - każdy powód jest dobry zeby kupić nowe buty:D Ja chcę nową torebkę białą bo buty kupiłam w czwartek, tylko na razie nic mnie nie poraziło:)
kupilam ladne skórkowe.. czarne wzielam dwie pary do domu ale jednak wzielam na ciut nizszym obacasie bo na wesele lepiej wygodniejsze.. i poza tym tezsciowa dala mi takie na koturnie kremowe.. takze suma sumarum wrocilam z dwiema parami:)
Witam!
LOLITKO WSZYSTKIEGO NAJ,NAJLEPRZEGO A PRZEDE WSZYSTKIM FASOLKI!
a ja od rana szukam pregnylu we wszystkich aptekach w W-wie i wiecie co nie ma... już byłam załamana i zadzwoniłam do swojej kliniki i co mają a ja się zamartwiałam ale człowiek sobie życie potrafi utrudnić...
Wizyta o 16:20 więc trzymajcie za mnie kciuki!
Jestem dziś już po pracy ale fajnie tak wcześnie być w domku!
Pozdrawiam

daj znac jaki u Ciebie pecherzyk.. bede miala z kim porównac..

Kroptusia - nie martw sie z ta praca - nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Zjedz kolejna sniezke i na pewno humor sie polepszy:-):-):-)

Przyszłam pochwalić się.

Otóż wczoraj złożyłam papierzyska do p racy w supermarkecie, dzisiaj już mam papiery i skierowanie na badania.
no to trzymam kciuki za nowa prace...
a gdzie się podziewa Karola De?? Kropeczka?? Gosia??
jestem jestem... troche z doskoku ale nie opuszczam was...

Co do tempki to mnie tak rosnie od owu z 36,7 do 37,0 dzisiaj... i oby nie spadla:happy::happy:

Kroptusia - nie martw sie z ta praca - nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Zjedz kolejna sniezke i na pewno humor sie polepszy:-):-):-)

no to trzymam kciuki za nowa prace...

jestem jestem... troche z doskoku ale nie opuszczam was...

Co do tempki to mnie tak rosnie od owu z 36,7 do 37,0 dzisiaj... i oby nie spadla:happy::happy:

Trzymam kciuki oby nie spadła!!:tak:

sama już nie wiem..
jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne:tak::biggrin2:
U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej:-D
A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh:sorry2:
A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie:-D Bo my ostatnio z M fikamy codziennie ale już przeciez nieplodne dni bo przed @..:biggrin2:

reklama
Do góry