reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
a gdzie się podziewa Karola De?? Kropeczka?? Gosia??
Własnie... gdzie Wy dziewczynki jestescie???
Haszitka
może kiedyś...
W.KROPECZKA się właśnie na dniach przeprowadzała, no i musi wsio podłączać itp...a gdzie się podziewa Karola De?? Kropeczka?? Gosia??
Marzenixx ciesze się ze mi powiedzialas o tikanis:-) wspaniale, a gdzie moge jakies zdjęcia zobaczyc??? bo pewnie wstawila...wyslalam wiadomosc drugą nie wiem czy doszla...
Martynko a ty mialas mi napisac o inseminacji! no i jak bylo? byłaś?
Agniesiak ja nie testuję, bo nie mam po co..napewno nie jestem w ciązy
juz tak mam z @
Martynko a ty mialas mi napisac o inseminacji! no i jak bylo? byłaś?
Agniesiak ja nie testuję, bo nie mam po co..napewno nie jestem w ciązy

Nektarynka
kupilam ladne skórkowe.. czarne wzielam dwie pary do domu ale jednak wzielam na ciut nizszym obacasie bo na wesele lepiej wygodniejsze.. i poza tym tezsciowa dala mi takie na koturnie kremowe.. takze suma sumarum wrocilam z dwiema paramiNektarynka, Gosiu witajcie witajcie.
Gosiu, ja tez musze odbębnić sesje na BB jak tylko mogę (tzn. nie moge oficjalnie oczywiście)
Trzymam kciukasy za testowanie!!!!! Ale by było superTZN. Nie "byłoby" tylko będzie super!!!!!!
Nektarynko - każdy powód jest dobry zeby kupić nowe butyJa chcę nową torebkę białą bo buty kupiłam w czwartek, tylko na razie nic mnie nie poraziło
![]()
daj znac jaki u Ciebie pecherzyk.. bede miala z kim porównac..Witam!
LOLITKO WSZYSTKIEGO NAJ,NAJLEPRZEGO A PRZEDE WSZYSTKIM FASOLKI!
a ja od rana szukam pregnylu we wszystkich aptekach w W-wie i wiecie co nie ma... już byłam załamana i zadzwoniłam do swojej kliniki i co mają a ja się zamartwiałam ale człowiek sobie życie potrafi utrudnić...
Wizyta o 16:20 więc trzymajcie za mnie kciuki!
Jestem dziś już po pracy ale fajnie tak wcześnie być w domku!
Pozdrawiam
Agniesiak85
No a mnie pobolewa na @ troszkę brzusio. Mogła już by przyjśc.. eh.;-)
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Kroptusia - nie martw sie z ta praca - nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Zjedz kolejna sniezke i na pewno humor sie polepszy:-):-):-)
Co do tempki to mnie tak rosnie od owu z 36,7 do 37,0 dzisiaj... i oby nie spadla

no to trzymam kciuki za nowa prace...Przyszłam pochwalić się.
Otóż wczoraj złożyłam papierzyska do p racy w supermarkecie, dzisiaj już mam papiery i skierowanie na badania.
jestem jestem... troche z doskoku ale nie opuszczam was...a gdzie się podziewa Karola De?? Kropeczka?? Gosia??
Co do tempki to mnie tak rosnie od owu z 36,7 do 37,0 dzisiaj... i oby nie spadla

Agniesiak85
Kroptusia - nie martw sie z ta praca - nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Zjedz kolejna sniezke i na pewno humor sie polepszy:-):-):-)
no to trzymam kciuki za nowa prace...
jestem jestem... troche z doskoku ale nie opuszczam was...
Co do tempki to mnie tak rosnie od owu z 36,7 do 37,0 dzisiaj... i oby nie spadla![]()
Trzymam kciuki oby nie spadła!!

Agniesiak85
sama już nie wiem..
jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne

U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej
A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh
A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie
Bo my ostatnio z M fikamy codziennie ale już przeciez nieplodne dni bo przed @..
jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne

U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej

A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh

A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie

reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
dzieki kochana a fikac trzeba bo nigdy nic nie wiadomo...Trzymam kciuki oby nie spadła!!
Podziel się: