Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale naprawde porannej bo o 10:10 mam autobus na rozmowe kwalifikacyjną
Wrócę po poludniu bo takie popierdzielone polączenie jest, no ale cóż, napewno będziecie czekac
życze zdrówka!:-)a miało byc tak fajnie....Loree - będzie fajnie!! Pozbędziecie się paskludztwa i do roboty kochana!!!! Widze optymistyczne podejscie!
A bara bara może być, tylko mamy się zabezpieczać jeszcze.
w.kropeczko - bidulko Ty moja, wypoczywaj dużożycze zdrówka!:-)
oj Kropeczko cóż to teraz za wirusy atakuja i to jeszcze teraz kiedy masz mieć na dniach tą operacje. Nie daj sie chorubsko na pewno się szybko skończy przytulam mocno!
A co mi zostało kochana? Ja myslę głównie o wypoczynku. Teraz mieliśmy zacząć staranka, ale ja nie jestem tym razem strasznie napalona. Mogę poczekać. Co ma byc to będzie. Nie robię testów,nie mierzę temperaturki. Może uda sie tak na spokojnie. Bo przy pierwszym dziecku strasznie się napaliłam i bardzo przeżywałam,że się nie udawało. Teraz już tak nie chcę. No i skoro mam tabletki i nie robimy fasolki, to przynajmniej będę pić mnóstwo darmowych drinkówA bara bara może być, tylko mamy się zabezpieczać jeszcze.
Ja jakoś przegapiłam tą twoją rozmowę. Ale wybacz- nie czytam uważnie przez ostatnie kilka dni, bo ciągle jestem w biegu. Trzymam kciuki!Też się jutro przyłączam do porannej kawki i BBAle naprawde porannej bo o 10:10 mam autobus na rozmowe kwalifikacyjną
Wrócę po poludniu bo takie popierdzielone polączenie jest, no ale cóż, napewno będziecie czekac
oj kropeczko ty moja biedna!!!no to miałaś przeboje dzisiaj.... no widzisz jak to sie mowi - jak nie urok to sraczka.....
w moim przypadku nawet doslownie
odpoczywaj słonko , zbieraj siły na operacje....