reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No właśnie żadnych. Ja byłam w klinice badania niepłodnosci w Łodzi z M. Pojechaliśmy co prawda zbadać nasienie ale przy okazji wcisnęlismy się na wizytę. Obejrzała te wyniki które zrobiłam do tej pory (czyli hormony) i wyniki M. I dała skierowanie na LH I FSH jeszcze i na HSG... o niczym nie mówiła. Ja miałam robiona cytologie w grudnio i wsio w pariadke. Ale o to nawet nie pytała... Nic... Kazała się tylko umówic jak dostanę@:eek::eek::eek:

COOOOOOOO?? Ale to niebezpieczne bez badania czystosci pochwy i aktualnej cytologii!! Jesli w badaniu czystosci wychodzi ze masz jakies bakterie, to nie wolno robic HSG, bo kontrast wplukuje je do wnetrza ciala i mozna sobie niezle kuku zrobic (zapalenie otrzewnej i te sprawy). :baffled::baffled::baffled::baffled:

Patrysia to chyba normalne bo jest taki przeskok u mnie tez :-) i sie przyzwyczailam...Aaaa jak rano wlaczysz BB bedziesz miec pewnie 1 i 2 suwak tak samo a potem ten drugi (naczy ten gdzie namalowany dzidzius w brzuszku mamy) wskakuje o dzien dalej :-) tak jakby byly robione o roznych godzinach i na jednym sie konczy jakis dzien a na drugim zaczyna :-p

no właśnie tak samo u mnie jest:-)mamy te same suwaczki no i dobrze że u mnie nie jest tylko tak bo myślałam że coś nie gra normalnie jaja z tymi suwaczkami:-Dno cóż trzeba się przyzwyczaić bo nie chce zmienić te mi się podobaja:tak:

No to uzyj swojego kobiecego uroku i do dzieła kochana.jak mu ręka po gatkach przejedziesz to mu humory zaraz znikną:-D

nie musze lapka przejezdzac wystarczy ze sie przytuli do mojego tyłeczka i juz czuje jakis patyczek.. poza tym mam co innego do roboty a nie sekszenie sie za dnia.. potem go wykorzystam:)

Ta chyba doope mi odblokowali a nie jajowod, hihihi.
Zastanawiam sie czy wlasnie tego nie zrobic.

No coś koło tego:-D:-D

Ty se tam nic nie wycinaj u tych konowałów

Hanka...musze Ci normalnie podziękować. Tymi Swoimi popierdzielonymi odpowiedziami poprawiłaś mi humor. CHyba pierwszy raz dzisiaj się uśmiechnęłam:tak:

No to k* nic takiego nie wiem... A ty robiłaś mimo że Super G nic nie mówił??

Polecam się:-D

Jadzia mi lekarz kazał te badania porobić po pierwszej wizycie. Dostałam plik karteczek jakie badania muszę zrobić, z wynikami do Super G i dopiero cokolwiek zaczeliśmy działać.
Więc ja miałam te badania dużo wcześniej robione.
A kiedy masz dostać @????

nie musze lapka przejezdzac wystarczy ze sie przytuli do mojego tyłeczka i juz czuje jakis patyczek.. poza tym mam co innego do roboty a nie sekszenie sie za dnia.. potem go wykorzystam:)
Nie no nie wytrzymamTy tu robota sie nie zasłaniaj:baffled: ona nie zając nie ucieknie :-D Boze mieć chłopa i wolna chate i nie korzystać toz to grzech prawie:szok::rofl2:
a co nie mozecie sobie pouzyważ i w dzień i wieczorkiem i w nocy???!!!:-D:rofl2:

Za co tyle zapłaciła za odblokowanie czy HSG??????.
HSG jest na skierowanie za darmo w szpitalu a jak chcesz płacić to kosztuje 300zł.

no nie wiem dokładnie jak to sie nazywa...tylko że w tym czymś chodzi o odblokowanie jajowodów..1400zł zapłaciła za ten zabieg

reklama
kochana pod pacha na chorubsko mierz..

łapki myjesz dokladnie.. jedna noga na wanne/wc i paluszek delikatnie wkladasz wykryjesz szyjke.. i teraz jak juz ja masz to sprawdzasz czy otwarta czy zamknieta.. (otwarta to taki malusi lejek a zamknieta to tak jakby byla dziureczka ale zacisnieta.. i czy miekka/usta czy twarda/nos.. potem wysoko czy nisko.. -wysoko to ledwo siegasz nisko to swobodnie dosiegasz..

Zmierzyłam tą szyjke ale nie wiem czy dobrze:-p Czuję ją nisko, zamknięta, miękka.. hmm.. ja ide sie połozyc bo sama się nakręcam:-p

Do góry