Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihih.....a ile przyjemnosci za kazdym razem......hihih...codziennie
Dziewczyny ale ma nadrabiania co do czytania, dużo tego naskrobałyście:-)
A u mnie po drobnej kłótni wczoraj był cudowny dzień zgodya akurat mam dni płodne i jest duża szansa, ale czekam na to co będzie
cholernie boli mnie prawy bok w dole brzucha czyżby to owulka?? mam nadzieję, że tak bo i śluz przeźroczysty. Więc przytulanki trzeba działać
pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie![]()
![]()
A te fotki z szyjką macicy są niezłe:-) nie wiedziałam, że takie rzeczy się dzieją w środku nas. I przyznam, że ich oglądanie nie jest tak przyjemne ale za to możemy się dowiedzieć jak działa ta nasza natura:-)
Witam dziewczynki
Katarzynka,
Musze Ci powiedzieć, że mamy bardzo podobne plany na przyszłość
Ja bym napisała to tak:
1. Podszkolić j. ang.
2. Pozbyć sie zazdrości o meża.
3.Zajść w ciąze i urodzić zdrowego synka.
4. Nauczyc sie jazdy konnej i jazdy na nartach.
5. Podszkolić jazdy (mam prawko ale boje sie jeżdzić)
6. Przeprowadzić sie na większe mieszkanie.
Alica
Jesli chodzi o te badania hormonów, to czy lekarz powiedział ci w jakich dniach cyklu je robic? Czy to obojętne?
Dziewczyny a propos tej stronki, wydziałam juz kiedyś podobne zdjęcia środka i szyjki macicy i tego śluzu...
Wtedy naprawde sie zdziwiłam, stwierdziłam, ze wejście do szyjki macicy wyglada bardzo podobnie do czubka członka![]()
I wiecie co zdziwiło mnie, ze ginekolog przechodzi przez ta mała dziurke podczas badania i USG az głebiej i to nawet do jajników...brrrr
Plemniczki faktcznie maja cięzką droge do przebycia..
I jeszcze mam w sobie cos dziwnego, sama bałabym sie badac szyjke i nie włozyłabym do tej dziurki palucha...balabym sie chyba, dziwne no nie
aha...czy któras z was ma może tyłozgięcie macicy? ja podobno mam i jestem ciekawa jak sie to ma do staranek, bo ktos mi kiedys mówił ze to może utrudnic starania i ze najlepiej wetdy sie kochac w pozycji na pieska..

mi lekarz to mowil to podczas bandanka czy mam przodo,czy tylo zgiecie,ale nie pamietam juz...nie przywiazywalam do tego wagi,ale musze sie zapytac przy kolejnej wizycie tak z ciekawosci...
a ja mam wlasnie te dni,ale mojego M nie moge zachecic do przytulanek....mamy troche problemow On sie zamartwia i nie ma na mnie ochoty,ja z kolei w sytuacjach stresowych mam zwiekszona ochote,no ale przeciez Go nie zmusze no i tym sposobem marnuje sie kolejny miesiac....