Olesia zazdroszcze Ci tych wakacji

ja swoje mam od 20 lipca i pewnie spedze je na remoncie w domu

trzymam za Ciebie jutro kciuki
Kaprycha jestes niesamowita

nie smuc sie,przeciez jestes hardcorem

musi byc dobrze!!!a jak swinska grypa??Zyjesz??
Olica widze,ze ksiazek ciazowych masz pod dostatkiem

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.Ciesze sie,ze z dzidzia wszystko ok :-) zapalenie wyleczysz,a jesli chodzi o lekarza,to jesli jest dobry,to warto zbierac kase,zeby dalej prowadzil ciaze.
Gosia mam nadzieje,ze maturzysci nie beda przez Ciebie plakac??

Eve jak Twoj M??Lekarze cos ustalili??
Zajaczku nie smnutaj sie

kazdy ma czasem gorszy dzien,a tymbardziej,ze znow czeka Cie rozlaka z bliska osoba
Martynko kiedy inseminacja??Lekarze cos ustalili??
Gracjaska trzymam kciuki,zeby sie udalo!
Agniesiak skoro zatrzymali dokumenty,to moze jeszcze sie uda...
Domelka kiedy testujesz??BebeLily to wszystkie piosenki obczajam,bo mojego M 3 letni siostrzeniec tego slucha
PM bedzie zawsze 0%,bo kasa musi zostac w kieszeni!!Bezczelni sa!!!!A M zycze zdrowka!Dbaj o niego teraz.
Loree nie zdazylam Ci zyczyc udanych wakacji
Lolitka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!
Kropeczko DUZO ZDROWKA!!!Kropeczko kuruj sie,bo musisz byc silna-operacja tuz tuz...bardzo sie boisz???
Marzenixx,Ty swoja prace przeslij sobie na poczte.W razie czego dostep z kazdego kompa masz,niezaleznie czy ktorys padnie.
Katarzynko widze,ze sie dobrze trzymasz :-) no i urzadzasz kacik dla siebie i dzidzi

wrzuc fotki,jak juz beda efekty :-) ale brzusio to masz malutki,masz pewnosc,ze rozstepy Ci nie groza :-)co do rozwodu Badaicka dobrze gada,polac jej

nie musi byc separacji,moga od razu zasadzic rozwod...jak dobrze uzasadnisz,ze nie widzisz mozliwosci powrotu i ze od (data) nie mieszkacie razem.Pamietaj ze na rozprawe czeka sie ok.3 msc.
Hanka udanego grilla!
Zaniepokojona gratuluje oceny!!
dziewczynki broniace sie,nie chce was straszyc,ale u mnie kilka osob oblalo na obronie...a co do kwiatow dla komisji,to lepiej spytac jakas sekretare,bo u nas powiedziala,zeby kazdemu kupic dobry alkohol,a nie jakies kwiaty,ktore zwiedna.Na obrone ( w sensie w trakcie) trzeba zalatwic jakies ciastka,kawe,itd.zeby nie siedzieli przy pustym stole.U nas wreczanie alkoholu odbylo sie w ten sposob,ze jak juz wszyscy byli po obronie i mieli oglosic wyniki,to weszlismy,podziekowalismy i rozdalismy po buteleczce whisky
Olapolap,dobra jestes z tym ciastem,hahahaha

A co do M,my pracujemy razem,ale w pracy nie mamy czasu nawet zajmienic ze soba slowa,wiec zalezy mi,zebysmy razem jedli w przerwie obiadowej i zawsze jak juz odgrzeje obiad,to telefon firmowy dzwoni...on gada 20 min,a ja w samotnosci jem

tez bardzo mnie to irytuje...