reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Oj znam to - takie sentymentalne przywiązywanie się do starych rzeczy:-)ale nie martw sie nowe atko też będzie fajniutkie, na pewno:-) a jakie planujecie kupić?? Pochwal się!!

Czyżbyś była fanką piłki nożnej??
Fanką? Hmmm.. po prostu lubię:-p;-):-):tak::-D

:tak:

Agniesiak - jak rozmowa o pracę - może pisałąś, ale jeszcze nie doczytałam:-)
Pojechałam i dowiedziałam się, że potrzebują kogos z samochodem:baffled: No ale zatrzymala moje papiery bo w styczniu rusza jakiś projekt unijny i chciała miec ze mną kontakt bo brakuje jej pracownika socjalnego do tego projektu;-)

koszulka piwo i chipsy i dopingujemy:-D
Już mi sie nie chce oglądac.. przełączyłam na you can dance:-D

Dziewczyny, ja nie zdam tej sesji!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymuje juz psychicznie :wściekła/y: Nie moge sie zmusic do nauki ani pisania!!!!!!!!
Ratuuuuuuuuuuuuunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Kochana Ty nie zdasz?? Nie mów tak, zdasz i to zobaczysz:tak::-D
Mi się nie chce jechac w niedziele na uczelnię.. a mam jeszcze coś przedstawiac i wogole się nie przygotowałam:baffled::-D Jakos sobie to olałam:-p

reklama
byłam dzis u gina.. i jak ostatnim pecherzykiem ciut załamana byłam bo 9mm troszke mały tak teraz niestety ten prawy dalej 9mm ale lewy jak wyskoczył.. nie było ostatnio nic na lewym a teraz 15mm takze w piątek nastepna wizyta z racji tego lewego.. jejku jak sie cieszem:):laugh2::laugh2::laugh2:
w kazdym razie owulka ma byc z lewego.. bo prawy jak sie juz zatrzymal to raczej nie bedzie juz rósł..
Kochana - czyli rośnie pęcherz i jest nadzieja:tak:
szybki przepis na ciasto? juz daje:
ZAŁÓŻ BUTY I IDŹ DO SKLEPU!
:-D:-D:-D:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

A musi byc koniecznie ciasto?? Moze zrobilabys pianke z mleka i galaretki??

[/COLOR]
Olapolap - miło Cię widzieć - Ty to zawsze wpadasz na krótko a dziś - super:tak:
przepis skopiowałam:-p
Agniesiak - juz wiem co z tą Twoją pracą - moze następnym razem sie uda:tak:
Aga - ja jak czytam Twoje posty to jednak myslę, że to nieprawda, że się nie nastawiasz na fasolkę:no:
każda z nas ma nadzieję i raczej trudno to zmienić i myslenie wyłączyć :sorry:
Prolaktynka 12,43:-) macica troszkę rozpulchniona, mam zrobić testa a najlepiej bete, jak wynik będzie negatywny i nie dostanę @ to mam przyjsc 3-4 czerwca. Wydaje mi się że znam wynik testu już teraz, ale zrobię go dla świętego spokoju w piątek, bo jutro idę do pracy.
Domelko - no to super - czyżby wynik betki był w piątek powyżej 1;-)
Zdołowałam się na maksa..Miałam do dupy poniedziałek, wtorek też nie obfitował w dobre wydarzenia...Myśłałam że środa będzie extra...Weszłam do wanny..i Nagle słyszę jak ktoś do domu wchodzi..To mój mąż wrócił..Okazało się że znowu mu się zrobiło to z nogą co ostatnio i musi jechać do chirurga i przyjechał tylko po książęczke ubezp....Kurka wodna!!!!! Miał złamana kość z przemieszczeniem - i do jasnej cholery lekarze oczecznicy twierdzili ze jest 0% uszczerbku na zdrowiu i ze zdrowy jak ryba a tu co???????Kurde..ledwo noge nie tak postawi i znowu połamana..Szlag.. :(
Olu - przykro mi:-( - a tak właściwie to co Wy robicie tym swoim facetom - najpierw Niunia, potem Eve teraz Ty:szok::szok::szok:
A ja wczoraj byłam u swojego G- zbadał mnie i stwierdził,ze wszystko jest okiej i ze mozemy fikac jeśli juz chcemy:happy:

no to super - do dzieła:tak:
nie wiem juz kiedy tak dobrze mi sie zasnelo!!!! :-D
ja tak mam na co dzień - zasypiam w 5 minut:tak: wiem, żę to szczęście bo mam koleżankę, któa pół nocy się na łóżku przerzuca zanim zaśnie:eek:

Ta chyba doope mi odblokowali a nie jajowod, hihihi.
Dlatego czesto przed IVF kaza kobieta usuwac bardzo zniszczone jajowody, zeby pominac takie ryzyko. Zastanawiam sie czy wlasnie tego nie zrobic.
Uciekam do nauki. Kropeczko- znam Twoj bol, hyhyhy. Trzebabylo mnie nie calowac wirtualnie, to bys sie nie zarazila.
Pozdro kobietki :-)
Kaprycha - ale najpierw sprawdź tych lekarzy - żeby nie było, że coś źle zrobią:szok:
Masz 100 % racji i pewnie sama doskonale pamietasz jak trudno jest sie nie nakrecac. A ja to juz chyba mistrzem jestem robienia sobie nadziei, hahaha. Szkoda, ze nie da sie tego jakos wylaczyc na czas drugiej fazy cyklu do @. Boze, o ile bysmy wszystkie byly zdrowsze psychicznie :-D:-):-D
Buzka dla Ciebie i malenstwa :laugh2:
Cieszę się, żę masz lepszy humor niz w poniedziałek:tak:
i masz nadzieję;-)
Buziaki dla Ciebie:-)

Dziewczyny podziwiam was z tymi studiami, ja jestem tyle lat po szkole, ze nie wiem czy dala bym rade wrocic do ksiazek. Zaliczylam jakies tam kursy ale to nie to samo. Wielki szacun :-)

Rozmawiałam z Adamem..Ma gips na 2 tygodnie. Zrobili mu RTG i lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy to to samo co było we wrześniu.Czeka aż gips mu wyschnie i wchodzi do lekarza po zwolnienie i wtedy dopyta o więcej.
OluPM - trudno - teraz jak to pisała któraś dziewczyna na BB - Ty zakładasz opaskę na oko i "na pirata";-):zawstydzona/y:;-

A ja Wam powiem, ze juz sie nie nakrecam. Jestem zniechecona niepowodzeniami. Chcialabym zeby sie udalo zebym nie musiala jezdziec na kolejne pobrania krwi, monitoringi cyklu, kolejne cierpienia...

Olapolap - doczekasz się jak fasolka sobie czas wybierze:tak:
Oj kobietko, chyba wiem co czujesz. Ja probuje sila wyrzucic z siebie resztke nadziei, bo jeszcze mi to w niczym nie pomoglo ( przeciwnie nawet). Dlatego na forum i w domu, nie mowie o moich domniemanych objawach itp. Tylko tyle moge zrobic - nie mowic, bo niestety o tym mysle. Probuje sobie przetlumaczyc na kazdy sposob, ze to bez sensu ale sie nie udaje :zawstydzona/y: Glupia jestem i tyle. Wiem, ze nie da sie naturalnie a podswiadomie licze na cud. Prosze mi wyslac kaftan bezpieczenstwa.... :-D:-):-D
A Tobie zycze, zebys wbrew swojemu scislemu umyslowi zobaczyla piekne bordowe krechy na tescie ;-)
Ja mogę Ci zaproponować najwyżej pasy do łóżka;-)
dobrze, że humor Ci dopisuje:eek:

Zescie sie dobraly idealnie :-D:-D:-D:-D A pamietam wasza klotnie na poczatku o prawko jak Hanka dolaczyla do forum
:-D:-D:-):-):-)

Hanka
- udalo Ci sie dorwac ten pregnyl?
Kaprycha - ja tego tematu nie zaczęłam teraz:szok:

Dziewczyny - zmykam do łóżeczka bo mecz sie skończył a u mnie czas owulacji:zawstydzona/y:

Boziu nie mam dzisaj sily, z trudem wypedalowalam 15 min. Mialam wielkie checi z wami sobie pogawedzic ale padam. Jutro ide na konsultacje ze specjalista-gin.(tak dlugo wyczekiwana wizyta) a ja nie wiem po co ja tam wogole ide. Chyba jeszcze cos u mnie znajda :eek:

Boziu nie mam dzisaj sily, z trudem wypedalowalam 15 min. Mialam wielkie checi z wami sobie pogawedzic ale padam. Jutro ide na konsultacje ze specjalista-gin.(tak dlugo wyczekiwana wizyta) a ja nie wiem po co ja tam wogole ide. Chyba jeszcze cos u mnie znajda :eek:

Olesiu - powodzenia jutro - tak znajdą Ci piękne pęcherze - trzymam kciuki:tak:

Dobrej nocy i słodkich snów:-)

Olesia zazdroszcze Ci tych wakacji:sorry: ja swoje mam od 20 lipca i pewnie spedze je na remoncie w domu :baffled:trzymam za Ciebie jutro kciuki :tak:

Kaprycha
jestes niesamowita :-D:-D nie smuc sie,przeciez jestes hardcorem :-D:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2: musi byc dobrze!!!a jak swinska grypa??Zyjesz??

Olica widze,ze ksiazek ciazowych masz pod dostatkiem :tak: wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.Ciesze sie,ze z dzidzia wszystko ok :-) zapalenie wyleczysz,a jesli chodzi o lekarza,to jesli jest dobry,to warto zbierac kase,zeby dalej prowadzil ciaze.

Gosia mam nadzieje,ze maturzysci nie beda przez Ciebie plakac??:eek::eek:

Eve jak Twoj M??Lekarze cos ustalili??

Zajaczku nie smnutaj sie :sorry: kazdy ma czasem gorszy dzien,a tymbardziej,ze znow czeka Cie rozlaka z bliska osoba

Martynko kiedy inseminacja??Lekarze cos ustalili??

Gracjaska trzymam kciuki,zeby sie udalo!

Agniesiak skoro zatrzymali dokumenty,to moze jeszcze sie uda...

Domelka kiedy testujesz??BebeLily to wszystkie piosenki obczajam,bo mojego M 3 letni siostrzeniec tego slucha :tak:

PM bedzie zawsze 0%,bo kasa musi zostac w kieszeni!!Bezczelni sa!!!!A M zycze zdrowka!Dbaj o niego teraz.

Loree nie zdazylam Ci zyczyc udanych wakacji :zawstydzona/y:

Lolitka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!

Kropeczko DUZO ZDROWKA!!!Kropeczko kuruj sie,bo musisz byc silna-operacja tuz tuz...bardzo sie boisz???

Marzenixx,Ty swoja prace przeslij sobie na poczte.W razie czego dostep z kazdego kompa masz,niezaleznie czy ktorys padnie.

Katarzynko widze,ze sie dobrze trzymasz :-) no i urzadzasz kacik dla siebie i dzidzi :tak: wrzuc fotki,jak juz beda efekty :-) ale brzusio to masz malutki,masz pewnosc,ze rozstepy Ci nie groza :-)co do rozwodu Badaicka dobrze gada,polac jej :-D nie musi byc separacji,moga od razu zasadzic rozwod...jak dobrze uzasadnisz,ze nie widzisz mozliwosci powrotu i ze od (data) nie mieszkacie razem.Pamietaj ze na rozprawe czeka sie ok.3 msc.

Hanka udanego grilla!

Zaniepokojona gratuluje oceny!!

dziewczynki broniace sie,nie chce was straszyc,ale u mnie kilka osob oblalo na obronie...a co do kwiatow dla komisji,to lepiej spytac jakas sekretare,bo u nas powiedziala,zeby kazdemu kupic dobry alkohol,a nie jakies kwiaty,ktore zwiedna.Na obrone ( w sensie w trakcie) trzeba zalatwic jakies ciastka,kawe,itd.zeby nie siedzieli przy pustym stole.U nas wreczanie alkoholu odbylo sie w ten sposob,ze jak juz wszyscy byli po obronie i mieli oglosic wyniki,to weszlismy,podziekowalismy i rozdalismy po buteleczce whisky

Olapolap,dobra jestes z tym ciastem,hahahaha :laugh2::-D:laugh2::-D A co do M,my pracujemy razem,ale w pracy nie mamy czasu nawet zajmienic ze soba slowa,wiec zalezy mi,zebysmy razem jedli w przerwie obiadowej i zawsze jak juz odgrzeje obiad,to telefon firmowy dzwoni...on gada 20 min,a ja w samotnosci jem :eek: tez bardzo mnie to irytuje...

reklama
Do góry