Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olapolap moim skromnym zdaniem się nie czepiasz bo ja też tak robię

Tylko pogratulowac takiej organizacji]Ja tam zawsze jestem niezorganizowana
Jak sie ma jeden wolny dzien w tygodniu to trzeba miec wszystko pod kontrola ale nie zawsze to wychodzi i nie zawsze sie chce.
Ja mam teraz cały tydzien wolnego i się zebrac nie mogę
Ale jak mam wolny jeden dzień bądź weekend to naprawdę tez potrafię jakoś się troszku zorganizowac
;-)
Eh kur** no................... teraz jeszcze ma mi czas podsylac linki na gg do artykulow, a nie mial czasu sie ze mna pozegnac, bo 'juz bylo po 8'..... co za glupi ch*j......![]()
ja nie mam takiego problemu bo moj sie prawie zawsze ze mna zegna jak wychodzi do pracy no chyba ze śpie to wtedy mnie oczywiscie nie budzi, ale jakbym mu tego nie wytlumaczyła że to jest dla mnie ważne to nie wiem czy by tak było
Eh kur** no................... teraz jeszcze ma mi czas podsylac linki na gg do artykulow, a nie mial czasu sie ze mna pozegnac, bo 'juz bylo po 8'..... co za glupi ch*j......![]()
Agnieszka gdybym nie miala tego wszystkiego dzis zoorganizowanego pewnie bym siedziala w pijamie caly dzian na BB![]()

a za niecale 2 tygodnie jade na urlop nie wiem co zrobic by ztonowac uda
Jakas derastyczna dieta??? Zaczelam cwieczyc ale nie wiem jak mi to wyjdzie :-(