Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
romka , zgwałć go w nocy
nie no żartuje...ale powaznie chyba bym nie odpuściła, może lampka winka na rozluźnienie atmosfery by mu pomogła
Kochana to idz wez prysznic,zuc jakiec perfumki...zaloz sexy bielizne i dzialaj..zapal w pokoju swieczki:-)Moze jakas muzyczka..powiedz kochany ide sie polozyc ...przyjdz zaraz bo nie chce spac sama:-)Albo zatancz dupka przed nim:-)powodzenia!!!

?Mysle ze tu jakas kobieca intryga pomoze, zaskocz go czymś...albo podejdż jakoś inaczej niż zwykle to robisz...
Wiem po mnie, bo ja mam w związku odwrotnie (nie licząc dni gdy mam dni płodne i sama chce sie przytulac dla staranek ) zwykle to moj mąz musi robic podchody do mnie o sexik a ja wciąz hmmm może potem, albo :...jutro , nie chce mi sie teraz, teraz nie mam nastroju, a teraz sjesta po jedzeniu, a teraz chce mi sie juz spac itp
Najbardziej mnie zniechęca fakt, ze wiem ze on czycha na mnie i ciągle chce sexu...
Najszybciej mu sie ze mna udaje, gdy nie naciska na sex nic o nim nie mówi, tylko np. zaczyna mnie głaskać, dotykac i wtedy jak sie rozluźnie , krew zaczyna mi szybciej krązyc, stres odchodzi i zaczynam sama miec chcęc na sex...
oj bidula ty romka wiem co to znaczy bo moj exs taki byl......nawet raz jak sie do niego dobieralam jak spal to kazal mi czekac az skrzynie biegu zmieni....