olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Wlasnie ogladam program i mowia o IVF uzywajac obcego jajeczka.
w Angli wrzucaja na liste i trwa to ok. 3 lat. Wiec pojechali do Stanow i tam sobie je kupili
£16.000 za wszystko.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam chyba coś przeoczyłam a gdzie ta konsultacja??Mam pytanko, ide dzis na ta konsultacje co powinnam zabrac ze soba? Wzielybyscie wykresy nie chce byc wymiana...ze taka w desperacji...nawet nie wiem na czym bedzie polegac ta wizyta.
Ja bym wzięła wykresy, wszystkie badania jakie miałaś robione do tej pory.W szpitalu ze specjalista gin. sprawdzic czy u mnie wszystko ok. Droznosc jajowodu itp. ale nie wiem czy dzis bedzie tylko pogadanka czy co....
Czekałam dość długo nawet byłam u ginki żeby dała coś na wywołanie. Teraz dokładnie nie pamiętam ale chyba coś około 40-50 dni.Kingus jesli moge zapytac po jakim czasie po zabiegu dostalas pierwszy @? Bo ja mam czekac do pierwszego @ a potem jeszcze 2 cykle czyli ok 3 i pol miesiaca razem. Trzymam kciuki za usg.
PM rowniez caluje :*
wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec ivf. Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa
teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.