Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam tak[ url=".....tu ten adres...."]obecny cykl[/url ]Troszke inaczej sie zapisalo niz u ciebie?
bierz wszystko co masz.. a popo ladny wykresik wychodzi ze w 7dpo byla implementacjaMam pytanko, ide dzis na ta konsultacje co powinnam zabrac ze soba? Wzielybyscie wykresy nie chce byc wymiana...ze taka w desperacji...nawet nie wiem na czym bedzie polegac ta wizyta.
nooo laska super..Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
wlasnie sie zastanawiam czy faktycznie to owulka.. bo czasem sie odezwa jajniki ale wczoraj mial tylko 15mm 2mm na dobe to nawet byłby 17 dzis to za maly.. ale z drugiej strony w poniedzilek do nie bylo a w srode 15mm. wiec nie wiem.. zobaczymy jutrokochana cudowny spadek temki czyzby dzis owu, jak jutro skoczy i sie utrzyma to tak, pieknie Ci sie wyregulowal cykl owu 13-14 dc...a faza lutealna nie zawsze musi byc taka sama moze byc spokojnie 14-16 dni a moze byc i ponizej 14 ja mialam zwykle 15 ale zdarzyaly mi sie 14 dniowe i dwa razy 17 dniowa wiec juz myslalam...hmmmmmmm 17 dzien podwyzszonnej temki czyzby...a tu 18 dnia @ i 36,6
aha to tak to się w skucie nazywa dzięki Kaprycha za wyjaśnienie i proszę się ze mnie nie śmiać
:-)
Buziak

cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-

nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........ 

znowu placze, no znowu....... 

Chyba on tez sie juz doczekac nie moze :-) cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-
-
-(
M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosnanie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........
![]()
matko jedyna kobito uspokoj sie natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!!cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-
-
-(M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosna
nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........
![]()

a jak ty pojdziesz do pracy to powiesz szefostwu ze nie chce siedziec z meżczyzna w pokoju bo .... co?
opamietaj sie bo niedlugo nie wypuscisz chlopa na zakupy! a wiesz mi ze jak bedzie chcial se przygruchac inna to zrobi to nawet w kosciele!
taki maly zarcik! ale taka prawda !!!!
nie mozesz robic takiej afery z takich powodow bo sie wpedzisz w jakas paranoje! ;-)
trzymam kciuki za usg!
i czekamy na fotke! :-)