Agniesiak85
Fanka BB :)
Nie, ja nie miałam tego kremu.. a co? dobry?
;-):-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
Babenki spadam, trzymajcie za mnie kciuki, nie chce juz wiecej slyszec zlych wiadomosci. Naprawde sie cykam :-(. BUZIAKI. Milego dnia.
Zapisalam M na badanie nasienia dzisiaj na 17... Chyba dobrze, ze mu nie wygarnelam rano, jest szansa, ze nie bedzie sie opierac i ladnie odda co trzeba do pojemniczka, ktory zaniose do kliniki. Ufff... Zaraz do niego dzwonie mu powiedziec, trzymajcie kciuki...
No chyba ze sie nie dodzwonie, bo meda nie odbierze tak jak ja rano nie odebralam, bo bylam wkurzona na niego... na razie nie odbiera..........
wybaczam, wyslal smsa, ze za 10 min...
cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-
-
-(
M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosnanie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........
znowu placze, no znowu.......
![]()
no wiesz!moj mąż powiedzial ze zajechałam swój komputer na maksa i dysk padł
no coż ....
prace naszczescie uratowalam , bo inaczej bym tu dzis nie siedziala tylko chyba nawalona gdzies pod plotem bym byla z rozpaczy!!![]()
Co to badań, to dzisiaj pojechałam i okazało się, że mają jakąś pieprz... awarię
U nas właśnie burza i tony gradu
A właśnie grad zmienił się w ogromną ulewe
Nie, ja nie miałam tego kremu.. a co? dobry?;-):-):-):-)
Ja już po wszystkim, w poniedziałek mam wyniki.
U mnie też 3 świat ciemno jak w nocy, leje i wieje.
Nie używam takich kremów![]()
Dzis jakis wogole przeklety dzien,...nie dosc ze wariatkowo ze szpitalami bede miec jak bede rodzic bo w lecie zamykaja 4 glowne szpitale w roznych okresach, moj z moim grzebaczem akurat w okresie porodu szlag by toto samo co 6 lat temu jak jechalam rodzic Wike...znow bedzie jazda, 40 porodow w 1 noc, dzieci na innymi pietrze, matki rzuca na patologie do kobiet co nie moga miec dzieci wiec idzie sie pozabijac...o ile mnie przyjma a nie odesla za wrocek jak tez robia i mowili ze beda robic w razie braku miejsc bede sie turlac jak slonica w skladzie porcelany do trzebnicy czy gdzies super....
To oprocz tego cynk z pracy ze placic beda gruszke a wnioski do jutra tylko przyjmowane i myslicie ze ktos zadzwonil?? a gdzie tam po co ... o ile dostane bo po co mi w sumie 1200zl, jakis ochlap....cholera a ja rozlozona ze skurczami i chyba helikopterem sie dostane na drugi koniec wrocka ...eh :-(
Wiec z pewnoscia wiesz, kochana,ze od złozenia pozwu do wniesienia sprawy na wokande troche czasu mija.Kasia jest w ciazy więc myslę,ze bez sprawy pojednawczej raczej sie nie obejdzie i zanim bedzie sprawa rozwodowa to te 6 miesiecy zdązy przeminac.Dlatego moim zdaniem powinna jak najszybciej skonsultowac się z adwokatem i składac pozew rozwodowy-chyba,ze widzi jescze szanse na uratowanie tego związkukatarzynka1979 - nie, on będzie musiał z tobą ustalić czas odwiedzin bo nie może wybierać tylko czasu sobie dogodnego.
badaicka; - ale tak jak piszesz, przeważnie jest to dopiero po pół roku jeżeli chodzi o rozwód (trwały rozpad małżeństwa)