Nektarynka
Fanka BB :)
tak kochana sluz płodny moze pojawic sie przed @.. ja tak mialam w ostatnm cyklu.. wiec spokojna głowa.. na nastepny dzien dostałam @.. ja tlumacze sobie to tak w szyjce macicy jest jakas wydzielina i jak sie otwiera to to splywa pojawia sie sluz plodny.. i potem sie zamyka czasem moze cos zostalo i jak znow sie otiera szyjka to ta reszka spływa plus potem @.. moge sie mylic.. nie jestem doktoremKochane czy to możliwe żebym przed @ (teraz) miała płodny śluz?Bo taki rozciągliwy bezbarwny..eh wariuje powoli
podejrzewam ze nawet jeslibyla ciaza to obumarła razem z @ tak jak pisala Kroptusia jesli wynik bedzie nizszy to oznacza ze nie ma ciazy jesli wyzszy zmien lekarztak wszystkie testy pokazywały mi 2 grube krechy ale lekarz powiedział mi ze musiały mi źle pokazywać i ze to nie jest ciąża
w poniedziałek dostałam okres a we wtorek kazał mi zrobić betę bo chciał zobaczyć czy to na pewno była ciąża chociaż beta pokazała mi dzisiaj 67.29 to powiedział mi ze mam zaburzenia hormonalne:--
-( jej powtarzam się
nizszy wynik oznacza ze hormon HCG nie jest juz produkowany
wyzszy to oznacza ze nadal jest produkowany z racji ciazy
ooo dokladnie tak..SABINA miałaś skrzępya bolał cię brzuch tak mocniej i jak zleciało wszystko to przestało
bo to mi wygląda na poronienie a mówią że po poronieniu jeszcze jakieś pozostałości w moczu itp.po ciąży mogą być to może dlatego
![]()
zaniepokojona trzymam jutro kciukasy za obrone.. połóż ich na łopatki:-)
Ostatnia edycja: