reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kochane czy to możliwe żebym przed @ (teraz) miała płodny śluz?:sorry::sorry: Bo taki rozciągliwy bezbarwny..eh wariuje powoli:baffled::baffled:
tak kochana sluz płodny moze pojawic sie przed @.. ja tak mialam w ostatnm cyklu.. wiec spokojna głowa.. na nastepny dzien dostałam @.. ja tlumacze sobie to tak w szyjce macicy jest jakas wydzielina i jak sie otwiera to to splywa pojawia sie sluz plodny.. i potem sie zamyka czasem moze cos zostalo i jak znow sie otiera szyjka to ta reszka spływa plus potem @.. moge sie mylic.. nie jestem doktorem
tak wszystkie testy pokazywały mi 2 grube krechy ale lekarz powiedział mi ze musiały mi źle pokazywać i ze to nie jest ciąża
w poniedziałek dostałam okres a we wtorek kazał mi zrobić betę bo chciał zobaczyć czy to na pewno była ciąża chociaż beta pokazała mi dzisiaj 67.29 to powiedział mi ze mam zaburzenia hormonalne:-:)-:)-( jej powtarzam się
podejrzewam ze nawet jeslibyla ciaza to obumarła razem z @ tak jak pisala Kroptusia jesli wynik bedzie nizszy to oznacza ze nie ma ciazy jesli wyzszy zmien lekarz
nizszy wynik oznacza ze hormon HCG nie jest juz produkowany
wyzszy to oznacza ze nadal jest produkowany z racji ciazy

SABINA miałaś skrzępy :eek:a bolał cię brzuch tak mocniej i jak zleciało wszystko to przestało:eek:bo to mi wygląda na poronienie a mówią że po poronieniu jeszcze jakieś pozostałości w moczu itp.po ciąży mogą być to może dlatego:eek:
ooo dokladnie tak..

zaniepokojona trzymam jutro kciukasy za obrone.. połóż ich na łopatki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tez na to zwrocilam uwage, nawet wczesniej napisalam, ze skoro wczoraj sabinka miala wysoka bete, to to znaczy ze ciagle jest w ciazy pomimo @ i ze musi koniecznie betke powtorzyc. Zrozumiala tak jak Ty :-D

Qurwa Kaprycha spale tą kolacje i mnie wypierniczy z chałupy na bank dzisiaj a na dworze pada i pod namiotem zmokne.

Moim zdaniem to cioza albo tarczyca, lekarz to skonczony debil. No i co czekamy na USG (tylko swoje).

Qurwa Kaprycha spale tą kolacje i mnie wypierniczy z chałupy na bank dzisiaj a na dworze pada i pod namiotem zmokne.

Moim zdaniem to cioza albo tarczyca, lekarz to skonczony debil. No i co czekamy na USG (tylko swoje).

Bendzie jak bendzie, betka pokarze. Tez mysle ze cioza byla na 100%, trzymam kciuki zeby sie utszymala :sorry:

reklama
dziękuje dziewczyny za odpowiedzi i sorki za moje powtarzanie zmienię na pewno lekarza i powtórzę betkę

Morze odmienisz naszą zla passe i będziesz nasza nadzieja i jako pierwrza zafasolkójesz. Jusz dawno nie było fasolki.

Kurczątko lece do sklepu bo mnie piwa się chce coś po tym wszystkim. Będę za niedługo nie odchodzić mi bo mam czas do 23.00 bo potem męda na kompa siada.

Do góry