reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Katarzynka sąd od razu powinien ustalić ile razy w miesiącu/tygodniu, w jakie dni, o jakiej porze i gdzie może się widywać z dzieckiemi czy y chcesz być przy tym.
Olesia na urlopie najwazniejszy jest odpoczynek, nie nogi:-) dla swojego mężczyzny i tak jesteś boginią seksu;-)
Marija też miałam robione łyżeczkowanie, przytulam Cię mocno, trzymaj się kochana.
Kropeczko jestesmy przy Tobie duchem:-)
Olapolap ja tak kiedyś zrobiłam jak szłam do pracy, nie pożegnałam się z moim M, bo po prostu z pośpiechu zapomniłam, nie żebym to zrobiła specjalnie, tak bardzo się zakręciłam. Oczywiście pózniej musiałam leczyć focha i było mi głupio brdzo...:baffled:
To nie guz tylko gruczolak, i leczy się je podając leki, więc głowa do góry:tak:
i zgadzam się z dziewczynami co do tej sekretarki, trochę zaufania;-)
Kaprycha gratuluję!
Partysia Wybaczamy;-)
nektarynkapróbujcie ile wlezie;-)
Zaniepokojona ocena z pracy extra!! a zdany egzamin będziemy opijać wieczorem!!

Właśnie doprowadzam moje mieszkanko do ładu...łazienka już lśni, kuchnia też, zostało mi tylko zmycie podług, a na konie prasowanko, trochę tego jest, masakra...:eek: Ale za to jutro jedziemy z firmy mojego męża na fajowy wyjazd, co prawda to tylko 2 dni, ale i tak będzie fajnie:tak:Będziemy jeździć na quadach, grać w painball, mają też być skutery wodne, także rozwywek full, a wieczorkieem imprezka w stylu hawajski - i tu pojawia się problem - w co ja mam się na nią ubrać????????? Podpowiedzcie coś, plissssssssssss!!!!

WITAM:-)
A do mnie dzisiaj rano przyszła paczka z moimi spodniami:-)teraz tak mi wygodnie:-)

Ej.... Jakie dzikie zające????? Ktoś nas chyba podgląda:eek::eek::eek:ł:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

nieeeeeeeeee:-Dto jest powiedzonko mojego M zawsze mówi idziemy pofikać jak dzikie zające i ja sobie to powiedzonko mu skradłam i do AGNIESIAK powiedziałam bo miała płodny śluz:-D:rofl2::rofl2:

I dupa zbita, 1 krecha

tulam mocko:tak:lepiej hormonki zbadać bo sama nie wiem dlaczego @ nie ma a tak pokazuje test:sorry:

Partysia Wybaczamy;-)

a co wybaczamy chba nie jestem w temacie:eek:coś zrobiłam nie tak:szok:

EVE to nie ciekawie z ta choroba ja nie wiem co to jest i nie wiem jak to jest czy na dziecko przejdzie co nie pomogę ale trzymam kciuki aby było dobrze żeby na dzidzie nie przeszła ta choroba:tak:

Wreszcie wszystko doczytałam:-) widzę, że było ostro;-) ale jak dla mnie to ona cos kreciła.... no nie wazne.
ale impreza też niezła;-) szkoda, że byłam w pracy:-:)-(

zapomnialam napisac.. pecherzyk od srody urówm 3,5mm teraz ma 18,5mm wiec czekam az jeszcze podrosnie i peknie.. kolejna izyta we wtorek..
Martynko co u ciebie? juz po IUI?? daj znac co i jak.. Ty juz pewnie zapłodniona
No to pięknie Brzoskwinko:-) Niech rośnie żeby jakiś kawał dzidzi mógł się z tego zrobić:-)
No właśnie... Halo Martynka, Słońce gdzie ty?????

Wikula... wszystko zależy od pogody... żadna z nas nie widzi Twojej szafy więc będzie nam ciężko... Jeśli hodzi o Hawajską imprezkę...to może masz jakiąś hustę kwiecistą do przewiązania, albo kieckę w kwiaty... do teko kwiat we włosy i heja:-):-)

Cześć Patrysiu:-):-)
Jak się czujesz???
Mój M. mówi na mnie czasem "Szybki i wściekły Zajączek" (wzięło mu się tak po "Szybcy i wściekli":-D:-D)

Patrysia nie znajdę tego posta, chodziło o to, że nie odp. bo prąd Ci wyłaczyli czy coś takiego, i żebyśmy wybaczyły:rofl2::-)

reklama
Witam po kilku dniowej przerwie!
Otóż nic nie pisałam bo chciałam tym razem nie zapeszyć... i dziś o 9:50 miałam 2 IUI jestem teraz pełna nadziei i cieszę się że już mam ją za sobą.
Okazało się że rzeczywiście pęcherzyki szybciej urosły stąd mój śluz w 8 dc. Musiałam sobie przestawić suwaczek o 2. Otóż tym razem nasienie było o wiele lepsze i tym razem owulka z lewego jajnika... teraz odpoczywam po tym wszystkim bo powiem że tym razem bolało ale dało się wytrzymać lekarz stwierdził że dobrze,że boli... ah dziewczyny tak bardzo się bałam że znowu coś bedzie nie tak... ale mam kolejną IUI za sobą!
Przepraszam że nie odpisuje na posty ale tych 3 dni to nie dam rady nadrobic... proszę o krótki skrót czy fasolki są itd!?
POZDRAWIAM

Do góry